reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

dzięki kobitki, mam nadzieje że zaciśnięte kciuki nie utrudniły wam zbytnio życia, atfk, kaja nie głodowała? niestety, wszystko odwleczone, na @ napiszę.

anaconda, baw się dobrze i pisz jak było!

Joanna, a co to jest siłowania, bo już zapomniałam..? też tak chcę!!:-D

agatulka, to ją zmotywuj niech szybko zdrowieje, bo wiosny szkoda!

u nas pogoda cudna, cieplutko, wypijam kawkę i za coś spróbuje się zabrać. a potem idę po Maćka, bo pomyślałam, ze dziś go jakoś wcześniej może odbiorę.

reklama
wpadłam w szał roboty i sie zeszlo!!
kopytka zrobiłam,posprzatałam ,głowe umyłam:-):-):-) i zaraz ide z Kajką na dwór!!
miłego piatku!!

Hej Bebaby!
Chwilke mnie nie bylo ale pochlonal mnie wir przygotowan przedswiatecznych. No i jeszcze przygotowania do Komunii Ani i z Krzysiem do lekarza itp itd. Nie wiem czy przed swietami jeszcze dam rade zajrzec, ale postaram sie. A po swietach powinnam miec wiecej czasu to napisze co u mnie i poczytam co u Was
Pozdrawiam!

Hej hej :-):-)
Wpadłam tylko na chwilkę napisać że nasze spotkanie mega udane ale ja oczywiście z tego wszystkiego aparatu zapomniałam wziąć i jak tylko dziewczyny prześlą mi zdjęcia to wam pokażę, oj warto było pójść, jak wyszłyśmy z Mają o godz.9.30 tak na 15 dopiero wróciłyśmy :tak::tak:

anaconda, fantastycznie jak widać musiałyście się bawić:-D oby tak częściej:tak:

u mnie złych nastrojów ciąg dalszy. i tyle.

Mozi, i znalazłaś coś fajnego?

witam sobotnio. pewnie większość będzie chciała wykorzystać ten weekend na porządki i latanie po sklepach;-) ja miałam wyjechać, ale pewnie zostanę w Pl. tyle, że na sklepy nie dam się skusić, bo tłumów nie lubię, a porządki wolę robić gdy Maciek jest w przedszkolu:-D pogoda się zepsuła, w nocy obudziła mnie straszna ulewa, teraz pada co chwilę. ale fajnie, bo roślinki będą szybciej rosły. w ogrodzie kwitną mi krokusy, żonkile, pierwiosnki.. super!

Witajcie Kochane:-D
tak jak u nas wczoraj było przepięknie tak dziś od rana zimno i leje:wściekła/y:
ja mam dziś od rana wenę imieninową i wysprzątałam całą chatę na błysk-teściówka w szoku:-p
wszystko poszykowane,zostało sałatkę udekorować:tak:
miłej soboty!

reklama
Fotki swietne! Zabawa napewno byla swietna!
Jak zwykle w wekend cisza na forom ale wida laski na klasie fotki wstawiaja! he he...
Mam pytanko...Troxhe glopie ale jednak... A wiec...Jest takie miejsce i niewiem jak to sie po Polsku nazywa. Czyli... jest wies a na wsi duzo ludzi ma swoje domy a na dodatek obory kurniki swinki kaczki pole siano... no i jak to sie nazywa w jednym slowie... To znaczy jeden domek swinki kurki itd.
Dzis tam blismy i siostra mnie sie pyta (z polski) co dzis robilismy i... niewiedzialam jak to sie nazywa wiec powiedzilam ze na wsi ! Ta sie zdziwila ze gdzies daleko jezdzilam by na krowy popatrzec...

Ostatnia edycja:
Do góry