reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

poczytałam!!!widzę ze wielkie poruszenie od rana na forum hihihih a tu zonk:-):-):-):-) ciotkami nie zostaniemy podwójnymi!!!chyba ze Muminka faktycznie bliźniaczki urodzi:-D:-D:-D!!!!

reklama
witam kobietki:-):-)
sorki ale net mi od rana wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ehhhhhh
ale już jestem!!i nadrabiam:-)

Witam i o zdrowie pytammmmmmmmmmm

Jedna, i tyle jest :-),dwie to ciąża:tak:

Ale co z moją @@@ w takim razie.No nic czekam jeszcze pare dni a potem do gina

no to super ale do gina marsz

iwonka, dobrze że wynik zgodny z twoimi oczekiwaniami:tak::-D nieźle nas tu przetrzymałaś:-D ale tak Muminkę samą zostawiłyście.. dziewczyny.. no co wy...:sorry2:

a ja wreszcie mogę pójść na pocztę:-D

iwonka
, mój gin mówi, że raz na jakiś czas wiele kobiet przez miesiąc nie dostaje @ i to normalne zjawisko. nie ciąża, ale jakby organizm odpoczywał. też mi się to kiedyś zdarzyło. a kilka dni opóźnienia. zimno, stresy, tabletki.. różne mogą być powody. w sumie wczesna ciąża niewykryta testem też.. ale już cię nie stresuję, będzie dobrze.

jeny nie słyszałam ze mozna tak raz nie mieć
ale tez nie słyszałam ze biorac tabsy co 3 miesiące powinny być badania robione
ja sie zastanawiam od rezygnacją na około pół roku by mi odtruło organizm
bo te bóle głowy żadna przyjemnośc w tyg ide do gina moze zdąze w poniedziałek bo mam plan zaprowadzić dzieci i do mopsu iśc po dodatki do posiłków dla dzieci jak się wyrobię do 10 to do gina na konsultacje czy moge odstawić po skaczonej paczce czy próbujemy z innymi jak na mnei zadziałają

ehh nigdy nie słyszałam o przerwie w @ ,dziwne to dla mnie bo przecież kobiecy organizm w taki sposób właśnie sie oczyszcza co miesiąc!

dziewczyny zadecydowałyście juz na kogo oddacie 1% podatku??

ehh nigdy nie słyszałam o przerwie w @ ,dziwne to dla mnie bo przecież kobiecy organizm w taki sposób właśnie sie oczyszcza co miesiąc!

dziewczyny zadecydowałyście juz na kogo oddacie 1% podatku??

na innym zamnietym pisze dziewczyna która ma chorą córcie i oddam myśle na rzecz fundacji dla jej córci
ja juz pita ze starej pracy mam
teraz czekam za listopad i grudzień z nowej wpytam kiedy mozna liczyc na nie a mąż jakis na dniach powinien też dostac i oby szyko je złozyc i dostac zwrot na oba bąki bo w tamtym roku sie nei udało wrrr

Ja o przerwie słyszałam,może zdażyć sie własnie z powodu stresu,zmiany klimatu.Kiedyś,kiedyś nie miałam 2 miesiace pod czas wakacji.
Niby powinno sie robic badania kontrolne przy anty,bo wystarczy przeczytać ulotke informacyjna o skutkach ubocznych i wiadomo już dlaczego.

Co do 1 % to u nas na majóweczkach mamy chorą dziewczynke,rodzice potrzebują kasy na rehabilitacje.Wiecej info jest tutaj a tu jest strona fundacji!

Ja o przerwie słyszałam,może zdażyć sie własnie z powodu stresu,zmiany klimatu.Kiedyś,kiedyś nie miałam 2 miesiace pod czas wakacji.
Niby powinno sie robic badania kontrolne przy anty,bo wystarczy przeczytać ulotke informacyjna o skutkach ubocznych i wiadomo już dlaczego.

Co do 1 % to u nas na majóweczkach mamy chorą dziewczynke,rodzice potrzebują kasy na rehabilitacje.Wiecej info jest tutaj a tu jest strona fundacji!

iwonka tak w wakcje to mi juz sie tez zdażyło nie mieć w czasie

gdyby nie badania rodzinnego nie dowiedziałabym sie ze moje bóle głowy są od anty to dopiero sozkkkk

reklama
ja postanowiłam w tym roku przekazać ten 1% dla Szymonka też forumowy skrzat z wadą serduszka!na pewno wiecie o kim pisze:-):-):-)!
a pytałam tak z ciekawości!
noo biore sie za obiadek1

Do góry