reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Iwonka ja bym nie wytrzymala i test bylby juz zrobiony:sorry2:

Majeczko
:no: choruj...zdrowka:tak:

Gosia fajnie ze test zrobiony...spokojniejsza jestes:sorry2:Niewiem czy cieszyc sie z Toba z jednej kreseczki czy nie:confused::sorry2:

Ja tez zycze spokojnej nocy:-)wyrko wzywa ;-):-p
dobranoc:-)

reklama
gosiu, kiedyś koleżanka miała wątpliwości czy chce dziecko. poradziłam, żeby spróbowała w jednym m-cu pójść na żywioł. jeśli się nie uda, a będzie rozczarowana, to znaczy, ze chce. a jeśli się uda.. cóż, i tak nie ma wtedy już wyjścia;-) no to teraz ty już wiesz, czy chcesz kolejnego malucha, czy lepiej poczekać;-)

iwonka, ja bym już dawno testowała, ale masz dziewczyno nerwy!

Mozi, ceny zaporowe.. ale zabawki fajne. nie mniej jak teraz wydałam prawie 50zł na prezent dla Maćka to czuję dziurę w budżecie.. eh.. kasa, kasa, kasa..

anaconda, zdrówka dla Mai! niech paskudztwo szybko minie. mam nadzieję, że mimo wszystko ucieszyła ją wizyta babci w przedszkolu.

zuzkus to jak meteor - wpada na chwilę i już jej nie ma! ale pozdrów męża:-D

Joanna, idę chyba w twoje ślady. spać mi się dziś chce okropnie. jest b. niskie ciśnienie, może przez to.. dobrej nocki dziewczyny:tak:

Ale wysie dziewczyny rozpisujecie!
He he Super tekst mezusia BEBABY!!! ha ha ha niezly!:-D:-D:-D
ja wczoraj niewpadlam bo caly dzien w luzku i w lazience przesiedzialam. Migrene mialam okropna! 4 razy przytulalam sie do kibelka :baffled: Myslalm ze umre! Najgorsze ze niemoglam wziasc moich migrenowych tabletek bo wszystkie to 500 czyli za mocne dla przyszlej mamy tak samo jak tabletki przeciw wymiotom przeczytalam ze jak jest sie w ciazy to powinno sie lekarza zapytac . No to zadzwonilam by sie zapytac a ona na to ze niemoze mi nic przed badaniem powiedziec!!!! Chcial bym przyszla ale mialam uczucie jagby moja glowa 100 kilo wyzyla i ktos z niej na sile chcial wyjsc i se drzwi mlotem wybijal i do tego ciagle mdlosci!!! Powiedzialam ze nie dziekuje i ide dopiero dzis. Dzis juz o 6 bylam na nogach bo wczoraj prawie caly dzien spalam...
Arturowi chcialam w jakis fajny sposob powiedziec o dwoch kreseczkach ale niesteyt chcial mi zrobic niespodzianke i wrucil do domku prawie trzy godz wczesniej. Test lezal jeszcze nastole bo spogladalm na niego co chwla i szkoda mi bylo go chowac no to on go bierze i sie smieje ze te moje testy juz wrzedzie zucam i ze ich kiedys w sklepie zabraknie jak dalej bede robic. Potem sie patrzy i mowi ze ten ma dwie kreski i go odlozyl i poszedl do sypialni za sekunde wraca bierze test do reki i mowi ze sa dwie kreski i co to znaczy no ale juz po mojej minie wiedzial co. No to mnie sciska i mowi " To napewno beda dwie dziewczynki Jasminka i Nikolka" :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Napewno! Niech se sam wtedy dwojke w swoim brzuchu nosi! Ha ha reakcja ciekawa moim zdaniem. Filip to mowi mi tak" To wez juz ja wyjmij bo bym sie z nia pobawil" Ach moi faceci na dziewczynke licza.
Iwonka skobinuj kase i lec do sklepu po test bo ja tu z nerwow nieytrzymam.!!!
Gosia szkoda ze test wyszedl negatywnie :-( Ale skoro jednak poczulas ulge to moze Naja ma racje?
Duzo teraz nienapisze ale wszystko przeczyttalm. Pozniej wpadne jak juz bede po wizycie u Gina! Buziaki BEBABY!!!

cZES aGATULKA1 mAM NADZIEJE ZE ZARAZ KTOS SIE POJAWI BY Z TOBA KAWKE WYPIC. jA LECE BO MI fILIP RYCZY ZE MAM SIE UBIERAC I GO DO PRZEDSZKOLA ZAPROWADZIC! Papapapapa!

cZES aGATULKA1 mAM NADZIEJE ZE ZARAZ KTOS SIE POJAWI BY Z TOBA KAWKE WYPIC. jA LECE BO MI fILIP RYCZY ZE MAM SIE UBIERAC I GO DO PRZEDSZKOLA ZAPROWADZIC! Papapapapa!

my dzis w domu
śniadanko zjedzone teraz bajka na dvd leci o syrence jakieś mąz wczoraj młodej przyniósł od kumpla

Naja pytałaś jak porządki więc wczoraj wieczorem az do nocy w dokumentach porobiłam czyli pierdołki ale teraz mi po szafkach nie będa dokumenty leżeć i wsio można znaleźć

ja stawiam herbatkę z cytrynką oczywiście bo ja kawy nie piję

ale dla tych co piją kawusie tez postawię :)))

witam:-)

Malz w domku wiec duzo nie posiedze z Wami;-)Jula w przedszkolu:tak:

Agatka widze ze Ty tak samo jak i Ja kawki nie piszesz:tak:dzieki za herbatke:-)

Muminka jeju widze ze masz takie same migrenowe bole jak moja siostra..wspolczuje:-(moze teraz jak hormony inaczej pracuja cos sie w tym temacie poprawi i proszki nie beda potrzebne:sorry2:...a jak bylo w ciazy z Filipem..mialas bole migrenowe:confused:jak Filipek:confused:czekam wtakim razie na wiesci po wizycie u Gina:tak:a reakcja melza rozczulajaca:-)

Anaconda
jak Majeczka:confused:

Iwonka test zrobiony:confused:a moze @ sie pojawila:confused:

Zuzkus pojawiasz sie i znikasz:cool2:i znikasz;-):-)pisz co u WAs:confused:

Naju ja wbrew pozorom wczoraj poszlam spac grubo po polnocy:zawstydzona/y::-pa co wybralam na prezent dla Macka:confused:pochwal sie:confused:cisnienie nadal niskie:-(wiec zmykam do wyrka;-)

milego dnia,bede zagladac;-):-)

cześć bebaby:-D zuzkus, twój mąż ma duży wkład w tworzenie forum:-D

ja akurat z kawką. spać mi się chceeeee....

Muminka, współczuję migren, miejmy nadzieję, że w ciąży ci to przejdzie jednak. psiz co po wizycie u gina! a ilość lokatorów w brzuchu cóż.. już ustalona - ciekawe kto w tobie mieszka;-)

agatulka, też bym chciała porządek w papierach! mimo kilku prób nie potrafię tego ogarnąć. za każdym razem wydaje mi się że już jest dobrze, a potem gdy coś potrzebne szukam wszędzie i myślę, że gdzieś to kiedyś widziałam.. super, że jesteś tak poukładana.

Joanna, ja się kładłam po 2.00, ale wcześniej dwie godziny przespałam przed telewizorem:-D prezent dla Maćka pewnie wkleję w postaci fotek, a kupiłam mu statek piracki, z piratami, jakieś skrzynie skarbów tam są. no taki zestaw. niedrogi jak na tego rodzaju zabawki, 48zł bodajże. ale dla mnie to całkiem spory wydatek. ale nic to, ważne, że młody już się doczekać nie może, bo prezent widział - sam go sobie w sklepie wybrał;-)

ociepliło się u nas, 0 stopni, w domu aż gorąco teraz. latam i zakręcam kaloryfery, otwieram okna, człowiekowi się nie dogodzi. muszę poszukać paru rzeczy w necie, pocztę odpracować i wezmę Maćka na spacer. a póki co będę zaglądać z doskoku;-)

Hey Mamusie!
O ile dobrze pamietam, to dziś mamy piatek :confused:
M. oddelegowany z domu, dzieci broją :sorry2:, konczę śniadanie i mykam do roboty :-p Dziś w planach totalne nic, prócz codziennych obowiązków. Chyba że cos miłego mi sie dziś przydarzy:cool2::-p:-D.
Buzka BeBaby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

reklama
Witam Ja już po spacerku i zakupach.Snieżyca była ale i słonka troszke.Zjadam właśnie makrele w sosie pomidorowym i świeże bułeczki .Mniam
Byłam w aptece po test ciążowy i dostałam za darmo:-D:tak: .Teraz trzymajcie kciuki aby wynik był negatywny.Nie że nie chcę dziecka ,ale nie chce juz się męczyć w ciąży i wizja kolejnego porodu mnie przeraża :-pno chyba żeby chłopczyk teraz był to małzonek był by szczęsliwy:sorry2:ale następne 4 lata siedzieć w domu:szok: o nie:no::dry:

Do góry