reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Wpadłam na chwilkę. Mały po szczepieniu zasnął. Pozabierałam ich karty z przychodni. Jeszcze muszę załatwić M. spis jego przebytych szczepień (potrzebuje do ambasady). Zrobilismy zakupy. M. pojechał na chwilę na działkę. Biorę się za obiad i sałtkę wielowarzywną, a potem ciasto, pranie, prasowanie, odkurzanie i jeszcze długa lista do wieczor a.
Buźka :* :* :* :* :*
a ty napewno sie nie rozdroilas przytej robocie?????????:-D

reklama
domu spokojnie,male sie bawia,choc czesem sie pokluca
pamietasz jak pompowalam basem,wlozylam do niego pierzyne i olka zrobila sobie lozko

a jest tu ktos???

Witam
Mąż odwozi teściową to ja szybciutko na bb:-p:-p, ale nie było tak źle nawet whisky z nią piłam:-p:-p:-p
Maja niestety się rozkłada na dobre, jak wróciłyśmy z przedszkola to poszła spać i niestety z gorączką się obudziła, podałam jej nurofen i jest trochę lepiej ale choroba chyba nas nie ominie:-:)-(
Przepraszam że ja tylko tak o sobie ale czasu brak na poczytanie was bo Maja strasznie marudzi i jak sobie pomyślę że tak będzie dłużej to aż mi się coś robi:sorry2::sorry2:

domu spokojnie,male sie bawia,choc czesem sie pokluca
pamietasz jak pompowalam basem,wlozylam do niego pierzyne i olka zrobila sobie lozko

a jest tu ktos???
Kogo pytasz czy pamięta? Szczerze to nie kapuje często twoich postów:sorry2::-p
A zestaw Ponyville jest super,I moja chciąła miećAle ona chce mieć wszystko..Można też czesto kupić takie zestawy używane po dużo niższej cenie:tak:Na allegro duzy wybór

Dziewczynki oglądają bajke i zaraz kładę ich spać.

Anaconda oby to nic poważnego.Zdrówka życze

Ostatnia edycja:
No i wszystko wiadomo:
Zobacz załącznik 200809
Z mojej strony wielkie UFFFFFFF!!!!!!!!!:cool2:
Radek śpi, Jula zajęta bajkami na MiniMini, a my z M. czekamy na mecz w TV.
Zrobiłam prawie wszystko, czeka mnie jeszcze rozwieszenie prania i polewa do ciasta:cool2:. Lampka białego polsłodkiego już czeka i woła z daleka (z drugiego pokoju:-p). Dobrej nocy Mamusie!!!!
PS. Maju duuuuużo zdrówka!!!!!!

PS2. Od wczoraj sypie śnieg, własnie chyba przestało :baffled:

Kogo pytasz czy pamięta? Szczerze to nie kapuje często twoich postów:sorry2::-p
A zestaw Ponyville jest super,I moja chciąła miećAle ona chce mieć wszystko..Można też czesto kupić takie zestawy używane po dużo niższej cenie:tak:Na allegro duzy wybór

Dziewczynki oglądają bajke i zaraz kładę ich spać.

Anaconda oby to nic poważnego.Zdrówka życze
oj sorki za gramatyke,ale wylecialo jedno slowo i zdanie bez skladu i lady:baffled:
mialo byc Naja pamietasz... bo pytala czy mala wdzieczna za basen,wiec chcialam jej odpowiedziec na posta,co mala wymyslila
szukalam na allegro tej karuzeli,ale nie bylo kazuleli ani zestawu,a malej sie podoba

Majciu duzo zdrowka

Ostatnia edycja:
Gosia przynajmniej Ty już wiesz na czym stoisz,(chyba ;-))ja nadal czekam.W sobotę a moze i jutro uda mi się kupić test ...
Mozi na allegro znalazłam ,cena podobna :-)Kiedyś było tego pełno,a teraz pustki jakieś

reklama
Do góry