reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witam. U mnie tez sypie i wieje.
Na pogrzebie bylo 350osob! Nie bylo miejsca na wieńce...Ech szkoda chłopaka.Moja mama wczoraj wieczorem pojechala do Czech.

Jestem pod denerwowana bo nie mam @@@@.Kużwa,chyba kupie test bo z tej niepewności to zwariować idzie.Odstawiłam tabletki anty i mam nadzieję że to jest powodem.Już zaczynam świrować od tego siedzenia w domu.Nie chciałabym być w ciaży.I ostatnio mam dosyć swojego takiego życia.Moje dzieci działają mi na nerwy.Chyba jakaś depresja mnie dopadła.Ja chce wiosne!!!!!!!!
Muminka ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!
Anaconda zdrowka dla Majeczki!
Gosia pisałaś że kilka razy brałaś anty ..jak potem było z @@@ Miałaś regularnie?Jak przy tabletkach?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:-)

Gosia jak tak czytam Ciebie ze ciagle cos robicie,wybieracie..teraz jeszcze te tulipany zasadzone to podziwiam Cie bo przeciez wyjezdzacie na dluzej to warto teraz to robic:sorry2:nierozkradna tego wszystkiego jak wyjedziecie:confused:

Ide wstawic pyszna herbatkę do expresu:-)i zaraz wracam:tak:

ja tez melduje że żyje

spacer zaliczony zakupy na obiad zrobione i trza kończyć wczorajszy plan bo już brak efektów tego co było wczoraj
Iwonka bardzo cię rozumeimm tez tak czasem mam dlatego cieszę sie ze mam prace i to nie na cały etat a góra 4 dni w tyg po max7h a zarobli wychodzą prawie jak za cały etat w dobrych miesiącach oczywiscie teraz bida buuuu
a ja też mam zamiar zrezygnować z tabsów i jeny boję sie jak to bedzie

śnieg sypie wiatr wieje zima na całego
a bąki w domu a takie maja pomysły i juz za długo sa razem bez odskoczni przedszkole/żłobek
za często sie kłócą i bija a zwykle to takie aniołki

Witam. U mnie tez sypie i wieje.
Na pogrzebie bylo 350osob! Nie bylo miejsca na wieńce...Ech szkoda chłopaka.Moja mama wczoraj wieczorem pojechala do Czech.

Jestem pod denerwowana bo nie mam @@@@.Kużwa,chyba kupie test bo z tej niepewności to zwariować idzie.Odstawiłam tabletki anty i mam nadzieję że to jest powodem.Już zaczynam świrować od tego siedzenia w domu.Nie chciałabym być w ciaży.I ostatnio mam dosyć swojego takiego życia.Moje dzieci działają mi na nerwy.Chyba jakaś depresja mnie dopadła.Ja chce wiosne!!!!!!!!
Muminka ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!
Anaconda zdrowka dla Majeczki!
Gosia pisałaś że kilka razy brałaś anty ..jak potem było z @@@ Miałaś regularnie?Jak przy tabletkach?
Tak, jak najbardziej była regularna. Nie brałam ich długo max 3mies. pod rząd. Pewnie dlatego.... Ech, śmiejemy się z M. że jestem taka płodna, że on tylko na mnie przychylniej spojrzy a mi już brzuch rosnie :-D:-D:-D
Witam:-)

Gosia jak tak czytam Ciebie ze ciagle cos robicie,wybieracie..teraz jeszcze te tulipany zasadzone to podziwiam Cie bo przeciez wyjezdzacie na dluzej to warto teraz to robic:sorry2:nierozkradna tego wszystkiego jak wyjedziecie:confused:

Ide wstawic pyszna herbatkę do expresu:-)i zaraz wracam:tak:
Na miejscu zostaje tesciu z teściową. Teść ma żelazną rękę i nnie boimy się mu powierzyc pieczy nad budową. Teraz na wiosną polożą nam dachówkę i okna na poddaszu, potem elektrykę założą i zrobią hydraulikę. JA tamn się cieszę, że teściu bedzie, bo to stery żyd- nie da sobie wejść na glowę, roboty przypilnuje, bo się zna i i do negocjacji w cenie ma twadą rękę :tak:
ja tez melduje że żyje

spacer zaliczony zakupy na obiad zrobione i trza kończyć wczorajszy plan bo już brak efektów tego co było wczoraj
Iwonka bardzo cię rozumeimm tez tak czasem mam dlatego cieszę sie ze mam prace i to nie na cały etat a góra 4 dni w tyg po max7h a zarobli wychodzą prawie jak za cały etat w dobrych miesiącach oczywiscie teraz bida buuuu

śnieg sypie wiatr wieje zima na całego
a bąki w domu a takie maja pomysły i juz za długo sa razem bez odskoczni przedszkole/żłobek
za często sie kłócą i bija a zwykle to takie aniołki
Aniołkii? Skąd ja to znam :sorry2: Śniegu mamy po pas!!!!!!!!!!!!

Wpadłam na chwilkę. Mały po szczepieniu zasnął. Pozabierałam ich karty z przychodni. Jeszcze muszę załatwić M. spis jego przebytych szczepień (potrzebuje do ambasady). Zrobilismy zakupy. M. pojechał na chwilę na działkę. Biorę się za obiad i sałtkę wielowarzywną, a potem ciasto, pranie, prasowanie, odkurzanie i jeszcze długa lista do wieczor a.
Buźka :* :* :* :* :*

Gosia dobrze ze tescie beda pilnowac Waszego domku:tak:i ze tesc bedzie miec oko na wszystko:tak::-)a do Ciebie przyszla juz @:confused:

Zaraz ruszam po Jule i na sanki idziemy.:-)
Na dworzu wieje,sypie snieg..ciemno.ale 0 na termometrze wiec na troszke pojdziemy:tak:posmigac z gorki i potarzac sie w sniegu;-)

Iwonka robilas juz test:confused:

Naju a Ciebie gdzie wcielo:confused:

Zuzkus tez na chwilke zameldowala sie i zamilkla:-(jak tam dzieci zadowolone wrocily:sorry2:juz cisza w uszach nie gra;-):-)

Agata jeju ale masz wesolo z 2 anilko/diabelkami w domku:-)a kto kogo bije..u mojej sasiadki jest tak ze mlodsza bije starsza:sorry2:a roznica jest prawie 3 lata:blink:

gosiu, rób i mów jak wyszedł, bo my tu z ciekawości padniemy:-D

a w ogóle co was tak wszystkie wzięło na odstawienie tabletek? podświadoma chęć powiększenia rodzinki?;-)

Joanna
, jestem, od rana przy kompie. po czasie nicnierobienia miałam dużo zaległości - przede wszystkim wysłanie tekstu do druku, co niby zrobiłam w nocy, ale jak to perfekcjonistka poprawiłam styl w 3 zdaniach, a poza tym bardzo dużo prac studentów. w końcu to sesja - nagle sobie przypomnieli, ze to, co mogli zrobić jeszcze w listopadzie trzeba jednak napisać. szczerze mówiąc nie rozumiem takiego odwlekania w czasie tego, co i tak robić trzeba. sama starałam się zaliczać w przedterminach, dzięki czemu jednego roku miałam wakacje od początku maja:-D

my na sanki nie idziemy, w ogóle młody dziś siedzi w domu. niby cieplej, ale strasznie silny wiatr wieje, co chwilę śnieg pada i robi jakieś zadymki, nie ma co szaleć i ryzykować przeziębienia.

właśnie, anaconda, jak Maja?

agatulka, kiedy koniec ferii, też do poniedziałek powrót do przedszkola? to może maluchy się wyszaleją poza domem i będzie nieco spokojniej. i jak tam twój zapał do porządków?

atfk, co ciekawego na allegro wypatrzyłaś?

iwonka, ja też przegapiłam temat pogrzebu, wybacz:zawstydzona/y:

Mozi, twoja siostra na dobre zjechała do domu? jak tam nastroje?

a Muminka gdzie? pokaż się tu przyszła podwójna mamo:-D

pewnie nie jedyna na wątku, która za 9 mcy będzie mieć znów nieprzespane noce;-) fajnie macie kobitki, bardzo się cieszę!

skończyłam deserek, zbieram siły by wyjść. mam kilka spraw do załatwienia i może uda mi się młodemu kartkę urodzinową kupić. zażyczył sobie grającą. no to matka będzie szukać..

reklama
iwonka2006 pewnie zrób sobie test to cie uspokoi!po co ma Cie nosić z nerwów!
a któż to umarł??bo jakoś chyba przeoczyłam:baffled:
iwonka, ja też przegapiłam temat pogrzebu, wybacz:zawstydzona/y:
a więc dla przypomnienia ....;-);-);-)
Witam.Ciągle mam bardzo powolny net.Dopiero od jutra będzie nowy okres rozliczeniowy i nabierze szybkości.Strony otwierają się nawet godzine,dlatego też nie zaglądam bo szlag człowieka trafia.
W niedziele zginął mój znajomy,można powiedzieć że z rodziny.Miał wypadek samochodowy ,wpadł w poślizg,kilka razy dachował.Zginął na miejscu. :-( Zostawił córke.Był w moim wieku.
Przepraszam że tak tylko o sobie.
Mozi brałam yasmin.
Anaconda,jak moja Vanesska miała problemy kupkowe to dawałam jej Duphalac,to jest dobre w smaku,w sumie nie ma samku tyle ze czuć że słodkie . Surowe warzywa,owoce też warto żeby dziecko jadło,ale akurat moja tego nie tknie więc musieliśmy się tym ratować i pomogło.

Jutro przyjeżdza rano do Pl moja mama....cięszę się ale szkoda że w takich okolicznosciach :-( We wtorek pogrzeb.

U teściów było fajnie,jedlismy żeberka te z reklamy ;-)
:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::-p:-p:-p

Naja przepis jest w każdym markecie na półce i tylko dodaje się to co tam pisze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja też kupuje ciasta te w torebkach,najlepszym powodzeniem ciesza sie babeczki i wspolne ich szylkowanie z Vanesska:tak::tak::-):-):-)

kupiłam teścik :tak: I nie wiem, czy dziś go zrobie, czy jutro z rana :szok::-D
Czekamy na wiesci:tak:

Iwonka robilas juz test:confused:

Agata jeju ale masz wesolo z 2 anilko/diabelkami w domku:-)a kto kogo bije..u mojej sasiadki jest tak ze mlodsza bije starsza:sorry2:a roznica jest prawie 3 lata:blink:
Testu nie kupiłam ,bo mi nie starczyło,zreszta ledwo doszłam do domu:sorry2:a co do bicia ,to moja Klaudia też bije starszą siostre:dry:

A ja 5lat w domu,nie ma kto z dziećmi po siedzieć zeby chociarz wyskoczyć sobie spokojnie do sklepu na zakupy,po cos innego niz pieluchy:baffled:.Moze i wyrodna matka jestem ale poprostu jakąś mam chyba deprechę i wyrwałabym się z domu gdziekolwiek .I to mówię ja ,domatorka :sorry2:

Byłam po Vanesske,ledwo doszłam,Tyle błota,sniegu .Normalnie az ręce mi się trzęsą od pchania wozka:wściekła/y:az buty mi przemokły:dry:
Dobrze że dziewczynki grzeczne,dałam im ciastoline i jest spokój:tak:

Do góry