reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dbamy o siebie i swoje brzuszki - czyli zdrowo się najadamy

Ja pijałam pokrzywę aż gdzieś nie wyczytałam że może działać poronnie?! Przeszłam na herbatkę owocową z hibiskusem i znów znalazłam, że nie wolno. Poszłam do lekarza rodzinnego i Pani doktor mi na to, że ona jest ogólnie przeciwna jakimikolwiek ziołom ;) I teraz nie wiem co z tą pokrzywą bo ja nic innego, ciepłego nie pijałam ;p Imbir też wg tamtej strony nie był wskazany..ba nawet rumianek. Ta strona jakaś chyba była niedoinformowana ale nadal nie piję ziół. Czekam na wizytę u gina to go spytam oficjalnie :)
Ja pije miete rumianek melise lipe i kupilam rooibos tylko mi nie podchodzi. Musze poszukac czerwonych herbat bo te mozna no i raz dziennie pije 1 zwykla herbate ale chyba dzis pojade i kupie decaf bo tetley chyba robi a ja tylko tetley pije bo lubie.
A i jeszcze ostatnio gotuje kompoty jablka sliwki rabarbar co mam w domu to tez dobre bo lepiej sie pije

reklama
Dziewczyny, zazdroszczę Wam.... Ja się tak źle czuję, że nie jestem w stanie praktycznie nic jeść... A co do picia to głównie woda mineralna niegazowana...

Zapraszam do mnie na bloga, same zdrowe przepisy:
Link do: Clinic Food

Link do: Biszkoptowe kokosanki w czekoladzie | Clinic Food
5.jpg

Załączniki

• 5.jpg
    5.jpg
    251 KB · Wyświetleń: 771
reklama
Do góry