reklama
W 12 tyg.ciąży, święcie przekonana lekarka mówiła że chłopiec. W 19 ta sama mówiła że "chyba" chłopiec. W 29, zupełnie inny, ale równie przekonany specjalista stwierdził że dziewczynka. Moja matczyna intuicja podpowiada mi że panna. A kto tam naprawdę siedzi? Przekonam się w kwietniu
ewa0381
Fanka BB :)
Ja mogę dorzucić kolejny przykład, tym razem odwrotnie. Koleżanka będzie rodziła w maju. Ma chłopca, a teraz lekarz był święcie przekonany, że to będzie dziewczynka. W tym tygodniu trafiła do szpitala na podtrzymanie ciąży, i co się okazało. Chłopiec!!!
ewa0381
Fanka BB :)
Jestem zadowolona, że wcześniej dowiedziałam się o pomyłce lekarza. Nie wiem jakbym zareagowała na porodówce, jakbym zobaczyła dziewczynkę a nie chłopca. Nie ma znaczenia płeć, ale fakt że łatwo jest się przyzwyczaić do naszego kochanego skarbeczka, w końcu wyobrażamy sobie go przez całą ciążę. Mi już nawet śni się dziewczynka. Mam nadzieję, że to była ostatnia pomyłka lekarza.
witajcie mam do was pyttanko otoz mam juz synka rocznego noi we
wrzesniu dowiedzialam sie ze jestem w kolejnej ciazy,bardzo nie
moglam sie doczekac kiedy poznam plec,marzylam o coreczce,zawsze
chcialam miec parke,noi przedwczoraj bylam na USG gdzie lekarz sie mnie
zapytal czy chce poznac plec ja ze tak a on no to prosze cop pani
widzis a dla mnie tak jagby siusuak i jaderka wiec ja ze synek a
lekarz tak tak synek,dodam ze jestem w 14 tygodniu i 3 dniu ciazy
i juz oswoilam sie z ta mysla ze nie corka mi pisana ale sobie
czytam pisma i ksiazki i pisze ze na tym etapie nie widac jeszcze
siusiaka ani jaderek gdyz one zstepuja do moszny po 18 tyg!!!
wiec co to bylo,czy to mozliwe aby lekarz sie pomylil??
w sumie nie licze juz na corke ale zastanawiam sie jak mozna w 14
tyg widziec siusiaka i jaderka jak jeszcze one nie sa
uksztaltowane,no chyba ze ja zle czytam i mam zle ksiazki
i tak szykuje sie na synka tylko zastanaiwa mnie czy na takim etapie ciazy juz w 14 tyg wdac tak dobrze siusiaka,jeeli to siusiak
wrzesniu dowiedzialam sie ze jestem w kolejnej ciazy,bardzo nie
moglam sie doczekac kiedy poznam plec,marzylam o coreczce,zawsze
chcialam miec parke,noi przedwczoraj bylam na USG gdzie lekarz sie mnie
zapytal czy chce poznac plec ja ze tak a on no to prosze cop pani
widzis a dla mnie tak jagby siusuak i jaderka wiec ja ze synek a
lekarz tak tak synek,dodam ze jestem w 14 tygodniu i 3 dniu ciazy
i juz oswoilam sie z ta mysla ze nie corka mi pisana ale sobie
czytam pisma i ksiazki i pisze ze na tym etapie nie widac jeszcze
siusiaka ani jaderek gdyz one zstepuja do moszny po 18 tyg!!!
wiec co to bylo,czy to mozliwe aby lekarz sie pomylil??
w sumie nie licze juz na corke ale zastanawiam sie jak mozna w 14
tyg widziec siusiaka i jaderka jak jeszcze one nie sa
uksztaltowane,no chyba ze ja zle czytam i mam zle ksiazki
i tak szykuje sie na synka tylko zastanaiwa mnie czy na takim etapie ciazy juz w 14 tyg wdac tak dobrze siusiaka,jeeli to siusiak
hehhh może Cie pocieszę :-):-):-) moja Kajka też miała być chłopcem(Borysek miał być od zawsze hhihihi)!!
do 20tyg byliśmy pewni,ze będziemy mieli drugiego synka;-) a lekarz mówił,ze jeśli to dziewczynka to dobrze się ukrywa i włożyła sobie pępowinę między nogi!!hehhh jakież było zdziwienie jak sie okazało bodajże w 23 tyg że to jednak babeczka!!!nie wierzyliśmy już do końca ciąży!!jak się urodziła:-):-):-) to dopiero uwiarzyliśmy!!choć w głębi serducha myślałam i czułam,ze bedzie drugi facio!pomyliłam się na szczęscie:-)!!!
jak dl mnie możesz mieć nadal nadzieję.że będziesz miała parkę!!powodzenia i dużo zdrówka życzę!
do 20tyg byliśmy pewni,ze będziemy mieli drugiego synka;-) a lekarz mówił,ze jeśli to dziewczynka to dobrze się ukrywa i włożyła sobie pępowinę między nogi!!hehhh jakież było zdziwienie jak sie okazało bodajże w 23 tyg że to jednak babeczka!!!nie wierzyliśmy już do końca ciąży!!jak się urodziła:-):-):-) to dopiero uwiarzyliśmy!!choć w głębi serducha myślałam i czułam,ze bedzie drugi facio!pomyliłam się na szczęscie:-)!!!
jak dl mnie możesz mieć nadal nadzieję.że będziesz miała parkę!!powodzenia i dużo zdrówka życzę!
reklama
ja jak poszlam na usg w 24 tyg lekarz przez cale usg mowil w rodzaju zenskim
na koniec spytalam czy to dziewczynka. on wykrzyknal usmiechajac sie i powiedzial: no pewnie ze dziewczynka !!
mam nadzieje ze to naprawde dziewczynka
pokoj jest rozowo zolty ;p
na koniec spytalam czy to dziewczynka. on wykrzyknal usmiechajac sie i powiedzial: no pewnie ze dziewczynka !!
mam nadzieje ze to naprawde dziewczynka
pokoj jest rozowo zolty ;p
Podziel się: