reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy zamykamy watek glowny??

Czy zamykamy watek glowny Grudzien 2009

• Wszystkich głosujących
    41
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja swoje o zabkach w watku o "zabkowaniu". :/

W rezultacie mamy z podobnym problemem w przyszlosci szybciej znalazlyby te nasze wspaniale , budujace odpowiedzi bo miedzy postami o leniu dnia dzisiejszego te odpowiedzi sie zgubily :)

reklama
Emira :)
Ale swoje pytanie dotyczace synusia moglabys (hipotetycznie) zadac w watku "co potrafia nasze dzieci" :)

Ale jak sama slusznie zauwazylas "hipotetycznie" :) Z doswiadczenia wiemy ze taka dyscyplina nie zawsze dobrze nam wychodzi bo ludzie z natury sa wygodni. Zalozylysmy watek mam "cycowych" i "butelkowych" a i tak jakos tak naturalnie zdecydowana wiekszosc dyskusji na te tematy toczyla sie na glownym, pomiedzy naszymi przyjemnymi ploteczkami o wszystkim i o niczym.

zaglosowalam jeszcze...choc nie wiem czy jeszcze mozna. co do glownego jestem na NIE!!!!
pisze tu cala prawde nic nie sciemniam nie klamie... a jesli ktos cos powie mezowi czy tesciowej to powinno ich tylko sklonic do przemyslen i tyle.....
zreszta maz wie co ja o nim tu mowie bo czasem pisze jak siedzi obok mnie...za to jak najbardziej jestem za by zamkniety zostal ALBUM!

Mea ja widze wyniki glosowania..
9 na tak
25 na nie

A ja ostatnio zauważam coraz więcej "nieprzyjemnych" rozmów, które szczerze przyznam frustrują mnie i odbierają chęć do zabierania głosu. Może to nie są kłótnie, ale jedna drugiej pisze dosadnie. Smutne to :-(

e tam - Mamo Stacha - to nie ostatnio :)
Ja sie tam prawie na samym poczatku (jeszcze jak w ciazy bylysmy) poklocilam z Eliza :).
Mea kiedys dosc ostro dyskutowala z Purchawka i jakos dalej sie trzymamy bez wiekszych urazow :)
Gdzie jest tyle bab to i male sprzeczki musza byc.
Oczywiscie milo by bylo zeby ich nie bylo ale najwazniejsze ,zeby po sprzeczce dalej normalnie ze soba gadac przy innych - mniej kontrowersyjnych tematach :)

e tam - Mamo Stacha - to nie ostatnio :)
Ja sie tam prawie na samym poczatku (jeszcze jak w ciazy bylysmy) poklocilam z Eliza :).
Mea kiedys dosc ostro dyskutowala z Purchawka i jakos dalej sie trzymamy bez wiekszych urazow :)
Gdzie jest tyle bab to i male sprzeczki musza byc.
Oczywiscie milo by bylo zeby ich nie bylo ale najwazniejsze ,zeby po sprzeczce dalej normalnie ze soba gadac przy innych - mniej kontrowersyjnych tematach :)

jestem za ale jak kazda z nas bede pisac co mysle... i wiadome jest to ze nie kazdemu sie to moze spodobac bo kazda z nas ma inny charakter.....
czasem czlowiek z siebie musi wyrzucic to wszystko....
szkoda zycia by denerwowac sie tutaj...
to powinno byc miejsce gdzie mozna sie odstresowac milo spedzic chwile.....
chcialabym by bylo jak kiedys.... chyba w ciazy byly w nas bardziej sprzyajajce hormony niz teraz.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A tu Nessi powaliła mnie na łopatki. Nie widzę już sensu zamykania wątku. Przypomnę również, że po zmianie szaty forum nawet nasz "zamknięty" był jakiś czas otwarty.
Ja również biorę odpowiedzialność za wszystko co piszę.

co to za obrazek byl?
nie zdazylam niestety zobaczyc....:(

zaglosowalam jeszcze...choc nie wiem czy jeszcze mozna. co do glownego jestem na NIE!!!!
pisze tu cala prawde nic nie sciemniam nie klamie... a jesli ktos cos powie mezowi czy tesciowej to powinno ich tylko sklonic do przemyslen i tyle.....
zreszta maz wie co ja o nim tu mowie bo czasem pisze jak siedzi obok mnie...za to jak najbardziej jestem za by zamkniety zostal ALBUM!

Mea ja widze wyniki glosowania..
9 na tak
25 na nie
Daffi gdybys pzreczytała co wczesniej napisałyśmy zrozumiałabys nasze argumenty;-) nie chodzi o przeczytanie męża, babki czy teściowej. Każda z nas bierze odpowiedzialność za to co pisze, tylko o to, żeby inne forumowiczki BB nas niei czytały bo to niezła telenowela jest;-) To jakbys z kims rozmawiała prywatnie przez megafon:tak:
Inni mają pozamykane watki o których nie wiemy i tam sobie piszą.

reklama
Daffi gdybys pzreczytała co wczesniej napisałyśmy zrozumiałabys nasze argumenty;-) nie chodzi o przeczytanie męża, babki czy teściowej. Każda z nas bierze odpowiedzialność za to co pisze, tylko o to, żeby inne forumowiczki BB nas niei czytały bo to niezła telenowela jest;-) To jakbys z kims rozmawiała prywatnie przez megafon:tak:
Inni mają pozamykane watki o których nie wiemy i tam sobie piszą.

zaluje poniekad ze zaglosowalam bez nadrabiania..ale nawet nie wiedizalam czy mozna jeszcze glosowac.. choc moj 1 glos by tego nie zmienil.......
wstrzasnela mniehistoria Ani ale wiesz... mysle ze takie rzeczy to na tajnym mozna napisac reszta nie wdala mi sie potrzebna do zamkiecia.....
calym sercem bylam za albmem.. nawet foty pokasowalam w wiekszosci z niego a to taka pamiatka!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry