reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy zamykamy watek glowny??

Czy zamykamy watek glowny Grudzien 2009

• Wszystkich głosujących
    41
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PIEKNE SLOWA MARTA <BRAWO> WŁASNIE bardziej wrecz łaczy ludzi w jednosc w grupe na dobre i zle w grupe ktora jest jak rodzina.... a nie rozumiem tego wykruszy sie ??? jezeli dziewczyny przestana pisac... nawet na otwartym to co mysliscie ze nowe beda dochodzic te niesmiałe?? czy nowe ktore zaloguja sie dopiero za pół roku po raz pierwszy.,... przeciez jestesmy tylko MY ... juz raczej inne nie beda dochodzic....

A NASZE SLOWA WYSKAKUJA NA PIERWSZYCH STRONACH GOOGLE I TO NIE CHODZI ZE CZYTAJA INNE MAMY BO TO JEST OK ... ALE INNE OSOBY....ktora moga naprawde wykorzystac rozne informacje...

hmm..wika troche się mylisz, że nowe mamy nie dochoadzą, bo ja jestem nowo piszącą mama:) gdyby nie to ze znalazłam foty emwu na necie pewnie dalej bym nie pisałą tylko czytała..teraz nie zaluje, że się odezwałam, ale może musiałam dojrzec do tego?wątek główny jest bardziej uczęszczany niż np dieta czy inny. dlatego ja uwazam ze powinien byc otwarty.
hehe emira dobre było z tym sasiadem z wąsami:p

reklama
ja jeszcze dodam ze bardzo bym chciała miec taki zamkniety watek z tymi mamami co juz tu sa
ale zagłoosowałam na NIe bo wydaje mi sie ze jednak to nie zda egzaminu:-(

Ok zaglosowałam na NIE!
Juz uzasadniam dlaczego! chodzi nam o zamkniecie watku glownego ,nie chodzi nam o Album itp ,tak wiec ja osobiscie nie widze potrzeby zamykania glownego bo niby po co?Wiem ze takie zamykanie wykruszy nas z czasem ,zreszta po co kombinowac? mamy juz jeden zamkniety i tam mozemy wypisywac co nam lezy na sercu i kto nas wqurwil.nikt nam nie karze takich rzeczy wypisywac na glownym.
choc mnie tez drazni podczytywanie i nie udzielanie sie ,zdania nie zmienie.moim zdaniem jest to forum ,a na forum sie czyta i udziela - KTO CHCE!.I nie kabinujmy z zamykaniem glownego ,bo jeden zamkniety juz jest i kiedy jest potrzebny-wtedy sie przydaje!

hmm..wika troche się mylisz, że nowe mamy nie dochoadzą, bo ja jestem nowo piszącą mama:) gdyby nie to ze znalazłam foty emwu na necie pewnie dalej bym nie pisałą tylko czytała..teraz nie zaluje, że się odezwałam, ale może musiałam dojrzec do tego?wątek główny jest bardziej uczęszczany niż np dieta czy inny. dlatego ja uwazam ze powinien byc otwarty.
hehe emira dobre było z tym sasiadem z wąsami:p

Chodziło mi ze raczej juz nie beda dochodzic.... a czy sie myle czy nie to nikomu tu oceniac :) poprostu wyrazam swoje zdanie ... i nie ma sensu pisac magda mylisz sie bo Ty masz inne ...:) miałysmy w sumie uzasadniac nie komentowac ale spoko luz :) moze sie i myle ahaha :-D

Chodziło mi ze raczej juz nie beda dochodzic.... a czy sie myle czy nie to nikomu tu oceniac :) poprostu wyrazam swoje zdanie ... i nie ma sensu pisac magda mylisz sie bo Ty masz inne ...:) miałysmy w sumie uzasadniac nie komentowac ale spoko luz :) moze sie i myle ahaha :-D

ok wika przepraszam. źle napisałam, miałam napisać "moim zdaniem sie mylisz" ale mały maruda jęczał bo zasnąć nie mógł, więc się skupić nie mogłam. teraz spi więc naprawiam błedy:)

Gdy zobaczyłam sondę pomyślałam, że jest mi obojętne czy zamkniemy wątek główny czy nie. Po przeczytaniu waszych argumentów jednak już wiem co myślę, nie wiem czy będę umiała to wyrazić, bo jak pisałam polonistką nigdy nie byłam. jestem na NIE.
Właściwie to mogłam się nie odzywać... Wydaje mi się, że to wątek dla wszystkich mam grudniowych, które chcą albo poczytać, albo popisać, ale chyba się mylę. To raczej zamknięta grupa, do której trzeba się wkupić, żeby zasłużyć na przyjęcie do grona. Za późno dla mnie, przecież Wy się dobrze znacie. Fajnie było Was czytać:) Życzę zdrowia dla maluszków i ich mam:)
Magda -właściwie to teraz jestem z Tczewa:)
Zacytowany post to jeden z powodów. To jest forum ogólnodostępne i nie mamy prawa zamykać go przed innymi. Gdyby ideą był zamknięty wątek nigdy byśmy się nie poznały i polubiły. Bo ja lubię was wszystkie, i te poznane w pierwszych tygodniach ciąży i te, które piszą od tygodnia czy dwóch. Aniu, Ciebie również bardzo chciałabym poznać, pisz z nami.
Uważam też, że nie jesteśmy "właścicielkami" tego wątku i czytać nas każdy ma prawo. Czy nam się to podoba czy nie. Niestety lub stety. To forum publiczne.
A oto przykład co można znaleźć ,wystarczy wpisać nicka w grafice, w sieci również i widać kto jakie strony odwiedza ...

I tak jest z każdą z Nas :) dlatego ja na każdym forum mam innego nicka :)
A tu Nessi powaliła mnie na łopatki. Nie widzę już sensu zamykania wątku. Przypomnę również, że po zmianie szaty forum nawet nasz "zamknięty" był jakiś czas otwarty.
Ja również biorę odpowiedzialność za wszystko co piszę.

to jest lista osob ktore mam wsrod swoich przyjaciol ... to sa osoby ktore badz sie udzialaly badz udzielaja na forum !!
wszystkie osoby ktorych nie mam na swojej liscie prosze o PW to je dopisze do listy albumowej !!
jesli kogos np przeoczylam przez przypadek /co darujcie molo sie stac/ tez prosze o pilne PW

-monia
23marta
aga6671
akozka
allitka
AnOoLa88
arabella
Chérie
daffodill
dagmar
desmont
eliza80