Nie bez monitoringu. Biorę duphaston i na nim mam okres co 28dni wiec zakładam ze owulacja to 14-15 dzień (wiem głupio). Ale póki co jakos tak nie przykładam się do ustalenia dnia owulacji po prostu miedzy 10 a 20 dc kochamy się często . Może to błąd , ale nie chce sytuacji żeby kochać się z zegarkiem w rękuA ile dpo? I czy był monitoring?
reklama
frez.ja1987
Fanka BB :)
Myślę, że gdyby to były zmiany hormonalne to trwało by ciągleNo właśnie zrobiłam test bo miałam mdłości i one są naprawdę dokuczliwe ale może masz racje, może to podświadomość jednak i tworzy się błędne koło . Myślisz, ze aż tak głowa może wywołać fizyczne objawy? Bo możesz mi nie wierzyć, ale to są naprawdę trwające kilka godzin ciągi bekania i mdłości. I czemu akurat tylko te objawy sobie sama wywołuje a nie jakieś inne? Zastanawiałam się czy to nie jakieś zmiany hormonalne albo cos w tym stylu, ale to takie gdybanie bo się na tym nie znam
A sama napisałaś, że trwa tylko w czasie starań. Więc, myślę, że wnioski nasuwają się same. Ale mimo wszystko zgłoś to lekarzowi na wizycie kontrolnej.
Rozumiem. Tylko wiesz, nie chodzi o seks na czas, a jedynie potwierdzenie owulacji. Czy pęcherzyki rosną, pękają.Nie bez monitoringu. Biorę duphaston i na nim mam okres co 28dni wiec zakładam ze owulacja to 14-15 dzień (wiem głupio). Ale póki co jakos tak nie przykładam się do ustalenia dnia owulacji po prostu miedzy 10 a 20 dc kochamy się często . Może to błąd , ale nie chce sytuacji żeby kochać się z zegarkiem w ręku
Jestem umówiona z lekarzem, ze jak do czerwca się nie uda to zaczniemy monitoring a mąż zrobi badanie nasienia. Póki co dostała duphaston i suplementy ja Inofem a mąż Supramen.Myślę, że gdyby to były zmiany hormonalne to trwało by ciągle
A sama napisałaś, że trwa tylko w czasie starań. Więc, myślę, że wnioski nasuwają się same. Ale mimo wszystko zgłoś to lekarzowi na wizycie kontrolnej.
Rozumiem. Tylko wiesz, nie chodzi o seks na czas, a jedynie potwierdzenie owulacji. Czy pęcherzyki rosną, pękają.
frez.ja1987
A. No to ok. W taki razie powodzeniaJestem umówiona z lekarzem, ze jak do czerwca się nie uda to zaczniemy monitoring a mąż zrobi badanie nasienia. Póki co dostała duphaston i suplementy ja Inofem a mąż Supramen.
Jestem umówiona z lekarzem, ze jak do czerwca się nie uda to zaczniemy monitoring a mąż zrobi badanie nasienia. Póki co dostała duphaston i suplementy ja Inofem a mąż Supramen.
Nie dziękujeA. No to ok. W taki razie powodzenia
Ale dziękuje za miłą rozmowę.
Również wszystkiego co najlepsze dla Ciebie
K
Kropka.88
Gość
Dziwne, moze jakis test wadliwy.beta wyjasni sprawe Trzymam kciukiNo właśnie jutro wszystko się okaże, gdyż idę na betę. Wczoraj test wyszedł jak na zdjęciu a dziś rano robiłam test tego samego producenta i wyszedł biały jak śnieg
K
Kropka.88
Gość
Trzymam kciuki za dwie kreski!!!Dziwne. Tym bardziej, że naprawdę widać tam kreskę.
Ile dni mają Twoje cykle?
Mój poprzedni 33dni. Robiłam w tym cyklu testy owu, jeśli była to jestem jakieś 3dni po ..
Najwcześniej mogę testować dopiero za tydzień w niedzielę ale moja intuicja mi mówi , że się nie udało .
Za Ciebie trzymam kciuki :*
K
Kropka.88
Gość
Kochana przykro mi bardzoI beta ujemna , miałam pecha i trafiłam na wadliwy test
Rozumiem Ciebie doskonale, jestesmy na tym samym etapie Bedzie dobrze wszystko , glowa do gory! Uda nam sie zobaczysz!! Ja zaraz zaczynam płodne, to moj 2 cykl po HSG. Oby sie udalo
Blizniakisanok
Moja ujemna beta (5) jest dziś 13-nasto miesięczną dziewczynkąRaczej nic z tego nie będzie , dziś 25dc a beta 2 (ciaza powyżej 5) wiec raczej szans nie ma
Nie trać nadziei, ale powtórz bete jeszcze za kilka dni.
reklama
Stokrotka2021
Głowa potrafi naprawde wiele ,niestety...No właśnie zrobiłam test bo miałam mdłości i one są naprawdę dokuczliwe ale może masz racje, może to podświadomość jednak i tworzy się błędne koło . Myślisz, ze aż tak głowa może wywołać fizyczne objawy? Bo możesz mi nie wierzyć, ale to są naprawdę trwające kilka godzin ciągi bekania i mdłości. I czemu akurat tylko te objawy sobie sama wywołuje a nie jakieś inne? Zastanawiałam się czy to nie jakieś zmiany hormonalne albo cos w tym stylu, ale to takie gdybanie bo się na tym nie znam