Dzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcie
reklama
Rozwiązanie
CiazaDzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcieZobacz załącznik 972812
Dżasta1111
Fanka BB :)
Woow! Super [emoji3590] [emoji8]
Hej, jestem po wizycie. Jest dziecko i bije mu serduszko QUOTE]
reklama
Tak pokazal 1 kreske a w ten wtorek dostalam jakby okresu ale bardziej plamienia ktore juz sie skonczylo i nie wiem co myslecJak wynik? Powtarzalas test?
Miyoshi
Też miałam plamienia, myślałam, że to okres się zaczyna. Trwało chyba dzień, albo dwa. Jak mi się po tym plamieniu jednak @ nie rozkręciła, to zrobiłam test. No druga kreska pojawiła się praktycznie od razu. Pamiętam ten dzień, jakby to było wczoraj.Tak pokazal 1 kreske a w ten wtorek dostalam jakby okresu ale bardziej plamienia ktore juz sie skonczylo i nie wiem co myslec
Tez zrobie jeszcze raz bo juz nie ma po plamieniu nawet sladu a boli mnie podbrzusze i mam mdlosc w poniedzialek wizyta u ginaTeż miałam plamienia, myślałam, że to okres się zaczyna. Trwało chyba dzień, albo dwa. Jak mi się po tym plamieniu jednak @ nie rozkręciła, to zrobiłam test. No druga kreska pojawiła się praktycznie od razu. Pamiętam ten dzień, jakby to było wczoraj.
Anusiak1990
A ile jesteś po lub przed @ czy te plamienie było w terminie @ ilu dniowe masz cykle.Tez zrobie jeszcze raz bo juz nie ma po plamieniu nawet sladu a boli mnie podbrzusze i mam mdlosc w poniedzialek wizyta u gina
Anusiak1990
Czyli plamilas 2 dni w terminie @ tak? Zrób jeszcze test ale najlepiej zrobić badanie krwi bhcgMiesiac krwenie wystompilo w terminie @
Tak a te badanie gdzie mozna zrobic? Troche sie denerwuje jestem dzis w pracy podbrzusze pobolewa i piesi a musze tu troche dziwgac i temperatura ponad 33 stopnieCzyli plamilas 2 dni w terminie @ tak? Zrób jeszcze test ale najlepiej zrobić badanie krwi bhcg
Dżasta1111
W każdym laboratorium analitycznym, koszt ok 30 zł
Tak a te badanie gdzie mozna zrobic? Troche sie denerwuje jestem dzis w pracy podbrzusze pobolewa i piesi a musze tu troche dziwgac i temperatura ponad 33 stopnie
reklama
Podziel się: