Dzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcie
reklama
Rozwiązanie
CiazaDzień dobry, jestem tu nowa z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię zaraz wrzucę zdjęcieZobacz załącznik 972812
reklama
Dżasta1111
Fanka BB :)
Jak wynik?To i ja się podepnę. Co sądzicie o takiej kresce? Byłam na becie, ale wyniku jeszcze nie ma.Zobacz załącznik 983543Zobacz załącznik 983544
Powtarzalas test?Żeby nie zakładać nowego tematu podepne sie pod tym czy to pozytywny czy negatywny wynik na żywo kreska jest lepiej widoczna nie mogłam zrobić dobrego zdjęcia
Jak wynik? Powtarzalas test?
[/QUOT
Beta z dnia, w którym wykonalam test: 127
Dziś powtórzona po 48h: 369
Przyrost 190%. Czyli super
A progesteron jakiś wysoki, bo 50,57 a to dopiero 31dc
Dżasta1111
Super [emoji3526] to teraz wizyta u lekarza i nic tylko cieszyć się nową sytuacja [emoji16]Beta z dnia, w którym wykonalam test: 127
Dziś powtórzona po 48h: 369
Przyrost 190%. Czyli super
A progesteron jakiś wysoki, bo 50,57 a to dopiero 31dc
reklama
Fado123
No to super ! niech wszystko idzie jak należy ,trzymam kciukiHej, jestem po wizycie. Jest dziecko i bije mu serduszko <3 8 tydzień z terminu miesiączki, z usg 7 tydzień
Podziel się: