reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy udało wam się zajść w ciążę 3-4 dni przed owulacją ?

Nadix28

Początkująca w BB
Hej 😊 tak jak w temacie czy udało wam się zajść w ciążę 3-4 dni przed owu?
W tym miesiącu tak wyszło że ostatni stosunek był 9 listopada wieczorem, pozytywny test owulacyjny miałam 12 listopada rano , 13 rano już negatywny a 14 już skok temperatury i zastanawiam się czy jest możliwe żeby tyle dni przed owulacją się mogło udać 😊

reklama
Plemniki mogą przezyć do 5 dni w pochwie, więc nadzieja jakaś tam zawsze jest.
Ja zaszlam ze stosunku przed owulacją. Nie pamietam ile dokladnie dni, ale na pewno wiecej niz 2.

Hej 😊 tak jak w temacie czy udało wam się zajść w ciążę 3-4 dni przed owu?
W tym miesiącu tak wyszło że ostatni stosunek był 9 listopada wieczorem, pozytywny test owulacyjny miałam 12 listopada rano , 13 rano już negatywny a 14 już skok temperatury i zastanawiam się czy jest możliwe żeby tyle dni przed owulacją się mogło udać 😊

Tak, raz się tak udało.
Myślę że ok 5-7 dni przed

Mi się nie udało :/ kilka razy zdarzyło się 3-4 dni przed i nic z tego. Dopiero jak wycelowaliśmy idealnie z testami owulacyjnymi to się udało od razu

reklama
Mi się udało 2 dni przed owulacją tylko nie robiłam testów owulacyjnych wyznaczyłam owulację przez ból jajników i skok temperatury

Do góry