obydowakacji
Fanka BB :)
krochmal i jeszcze raz krochmal ...Dziękuję za.odpowiedzi, kurcze te zmiany się zaostrzają, kiepsko to wygląda, pewnie też upały nie sprzyjają....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
krochmal i jeszcze raz krochmal ...Dziękuję za.odpowiedzi, kurcze te zmiany się zaostrzają, kiepsko to wygląda, pewnie też upały nie sprzyjają....
słyszałam że kąpanie w krochmalu pomaga ewentualnie rozważ lekarza. Ja osobiście jako niemowlak tak wyglądałam okazało się że nie trawiłam laktazy w mleku matki,musiała przejść na kozie. Teraz wiem że są odpowiednie krople od tego
Krochmal, przemywanie octeniseptem/granuseptem i Tanno Hermal LotioDziękuję za.odpowiedzi, kurcze te zmiany się zaostrzają, kiepsko to wygląda, pewnie też upały nie sprzyjają....
Jak się diagnozuje alergię na bmk i laktozę u takich maluszków? Czy idzie jakoś odróżnić objawy alergii od standardowych „przypadłości” układu pokarmowego i wysypek wieku noworodkowego?Lekarka nam na takie zmiany zaleciła octenisept i pomogło. Stwierdziła wtedy trądzik, ale potem wyszła nam alergia na bmk i laktozę, więc może miało to jakiś związek
Jak się diagnozuje alergię na bmk i laktozę u takich maluszków? Czy idzie jakoś odróżnić objawy alergii od standardowych „przypadłości” układu pokarmowego i wysypek wieku noworodkowego?
Właśnie nie jestem pewna co do tego śluzu. Będę musiała się temu przyjrzeć i poobserwować małąZazwyczaj na podstawie kupki niemowlęcia.
Zwykle pojawia się tam śluz i/lub krew
U nas była wysypka, plamy w zgięciach szczególnie i milion dziwnych kup.Właśnie nie jestem pewna co do tego śluzu. Będę musiała się temu przyjrzeć i poobserwować małą
Takie czerwone plamy w zgięciach łokci na przykład pomimo braku odparzenia i natłuszczania? U nas dodatkowo krostki na rękach i klatce piersiowej, tak jakby trądzikU nas była wysypka, plamy w zgięciach szczególnie i milion dziwnych kup.