reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czy to pozywtyny test owulacyjny

reklama
Jezu, laski - gdzie jest to Wasze wyśmiewanie? Ja sama zapytałam autorki czy czytała ulotkę, bo tam jest jej odpowiedz na pytanie, do tego też dodatkowo odpowiedziałam na pytanie, że test jest negatywny. Czy trzeba wiecznie się pieścić i głaskać po głowach bo zaraz będzie, że "elita" przyszła i nie jest miła? Nie no bez jaj.
Ja też wyśmiewania nie widzę i nie widzę nic złego w tym co napisałam.

Dokładnie.. "elita" znowu daje popis.
Wystarczyłoby napisać że nie.. kreska powinna wybarwić się na taki sam kolor albo mocniejszy, ale lepiej zrugac kogoś, bo ktoś ma mniejsze doświadczenie w staraniach..
A zdobywania takiego doświadczenia nikomu nie życzę..

Edit: Chciałam dopisać że jednej Pani brakuje, a ona znalazła się sama. Nie odpuściła by. Też musiała wyśmiać. Brawo :) 😀
Nie poczuwam się elitą, nie moja wina ,że tak "Nas" spostrzegacie 🤷.

Lubimy się.
Ale to jest dla mnie akurat dziwne. Bo jednak kupując pierwszy raz test owulacyjny, ciążowy czy generalnie cokolwiek z instrukcja zaczynam od tej instrukcji.

No dla mnie to jest oczywista, oczywistość.
Tak samo jak kupuje lek bez recepty - no czytam w ulotce jakie jest dawkowanie.

To jak moja nowa pracownica. Nie można jej w żadnym wypadku zwrócić uwagi na błędy 🙃 takie dziwne czasy.
Dla mnie to też oczywiste, że czytam ulotkę. Jak kupiłam pierwsze owulaki to też przeczytałam.
Gdybym ja jeszcze napisała autorce, że jest jakaś głupia, że jakim tępakiem trzeba być, żeby nie czytać ulotki. Nie, ja napisałam tylko, żeby przeczytała ulotkę i do tego jeszcze odpowiedziałam mimo wszystko na pytanie zadane w poście.
Sorry, ulewa mi się ale już nie mogę patrzeć na to co się tu wyczynia 🤣

Dla mnie to też oczywiste, że czytam ulotkę. Jak kupiłam pierwsze owulaki to też przeczytałam.
Gdybym ja jeszcze napisała autorce, że jest jakaś głupia, że jakim tępakiem trzeba być, żeby nie czytać ulotki. Nie, ja napisałam tylko, żeby przeczytała ulotkę i do tego jeszcze odpowiedziałam mimo wszystko na pytanie zadane w poście.
Sorry, ulewa mi się ale już nie mogę patrzeć na to co się tu wyczynia 🤣
To pewnie o mnie chodzi ale szczerze kicham na to bo złego nic nie napisałam 😁.

reklama
Do góry