Hej dziewczyny! Jestem tu nowa i mam kilka dosyć niepokojących pytań odnośnie moich objawów. Dzień/ dwa po prswdopodnej owulacji obliczonej według kalendarzyka uprawialiśmy pełny stosunek z moim partnerem. 8/9 dni później zrobiłam test ciążowy który niby ma wykryć wczesna ciążę przed miesiączką. Okazało się negatywny. Tego samego dnia temperatura wynosiła 36.3, bolało mnie bardzo gardło, zapchane zatoki , mocny ból pleców i bóle kłujące w podbrzuszu. Było to jednodniowe jednak tak się źle czułam że miałam ochotę leżeć tylko pod kocem w związku z poczuciem zimna i wielkim bólem pleców. Test był wykonany 8.03 a miesiączka ma być 12.03. Dzisiaj też odczuwam bóle w podbrzuszu ale praktycznie niedostrzegalne dodam że w dniu dzisiejszym również śluz stał się lepki i bardziej obfity. Wczoraj również odbył się stosunek. Wydaje się że przy mocniejszym dotyku bolą mnie piersi a z każdym dniem ochota coraz mniejsza ...
Czy może to mieć jednak związek z ciążą mimo negatywnego testu? Przepraszam że może głupio pytam ale to pierwsza taka sytuacja nigdy takich objawow przed okresem nie miałam...
Czy może to mieć jednak związek z ciążą mimo negatywnego testu? Przepraszam że może głupio pytam ale to pierwsza taka sytuacja nigdy takich objawow przed okresem nie miałam...