Aga1402
Fanka BB :)
I jak dzisiejsza beta???Beta wyszla 153. Dzisiaj robilam ponownie I po 15 mam zglosic sie po wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak dzisiejsza beta???Beta wyszla 153. Dzisiaj robilam ponownie I po 15 mam zglosic sie po wynik
No daj znać jak ta sytuacja u Ciebie, bo zapewne jak i ja, tak cała reszta jest bardzo ciekawaBeta wyszla 153. Dzisiaj robilam ponownie I po 15 mam zglosic sie po wynik
A ja mam :/Ja sobie Mirene chwalę i okresu nie mam
A tez masz Mirene ? U mnie to było najważniejsza cecha gdy stałam przed wyborem. Mam czasami plamienia ale bardzo delikatne.A ja mam :/
Levosert. To samo co mirena. Nie u każdego tak to działa.A tez masz Mirene ? U mnie to było najważniejsza cecha gdy stałam przed wyborem. Mam czasami plamienia ale bardzo delikatne.
Przy tabletkach dobrze zażywanych i przeczytanej i stosowanej ulotce w ciąże się nie zajdzie.Przy tabletkach dziewczyny też zachodzą. Ale jeszcze nie słyszałam żeby któraś zaszła w ciążę przy zastrzyku i przy plastrach anty. Tylko że przy tabletkach jak się zażywa i się jest chorym to trzeba się dodatkowo zabezpieczać bo choroba osłabia działanie tabletek anty i można zajść w ciążę. Moja siostra ma córkę która w lipcu skończy rok a zażywala tabletki anty. I jest jeszcze wiele wiele innych dziewczyn które zaszły w ciążę przy zażywania antykoncepcji w tabletkach.
Dzisiaj piękna jedna kreska, nie chce sie doszukiwać cieni cienia. Wczoraj dwa były napewno pozytywne więc zobaczymy co na to lekarz