reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to krwawienie implatacyjne?

reklama
30.04 dostałam bardzo delikatnego brązowego plamienia widocznego jedynie na papierze po 3 dniach całkowicie ustało nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam. Czy to może być objaw ciąży?
Może, ale nie musi. Jeśli to było plamienie implantacyjne, test już może wyjść pozytywny.
U mnie dwa dni po plamienieniu był już pozytywny, choć bardzo słaby. A beta z krwi 48:)
Ale u mnie plamenie było jeden dzień😉 nawet kilka godzin
Powodzenie:)

Witajcie, zaczynam bywać na forum częściej, do tej pory czytałam Wasze posty.
Zapoznaję się też z tematyką dotyczącą starań o dziecko 😊
Mam cykle 24-25 dni. Starania 9-12 dc. Pod koniec 15 dc zauważyłam plamkę (coś między kolorem czerwonym a brązowym) na wkładce, czułam delikatne bóle w dole brzucha i przez dwa dni czułam parcie na pęcherz. Poza tym mój ukochany zauważył, że przez stanik odznaczają się sutki. Są zdecydowanie większe niż zawsze. Zastanawiam się, czy te objawy w okolicy 15dc były związane z plamienie czy np. chorym pęcherzem. No i nie byłabym sobą, gdybym nie zrobiła test i jeszcze przed miesiączką. Test o czułości 10 zrobiony dzisiaj - 19 dc wyszedł negatywny. Mam nadzieję, że to jeszcze o niczym nie przesądza 😊

Witajcie, zaczynam bywać na forum częściej, do tej pory czytałam Wasze posty.
Zapoznaję się też z tematyką dotyczącą starań o dziecko 😊
Mam cykle 24-25 dni. Starania 9-12 dc. Pod koniec 15 dc zauważyłam plamkę (coś między kolorem czerwonym a brązowym) na wkładce, czułam delikatne bóle w dole brzucha i przez dwa dni czułam parcie na pęcherz. Poza tym mój ukochany zauważył, że przez stanik odznaczają się sutki. Są zdecydowanie większe niż zawsze. Zastanawiam się, czy te objawy w okolicy 15dc były związane z plamienie czy np. chorym pęcherzem. No i nie byłabym sobą, gdybym nie zrobiła test i jeszcze przed miesiączką. Test o czułości 10 zrobiony dzisiaj - 19 dc wyszedł negatywny. Mam nadzieję, że to jeszcze o niczym nie przesądza 😊
Raczej to nie plamienie ,myślę bardziej że owulacja, bo tak naprawdę bez monitoringu owulacji, nigdy nie wiadomo kiedy jest

Hej, od kilku dni krwawie jak okres z skrzepami. Wczoraj byłam u ginekologa I powiedziała,że wszystko ok. Nic złego nie widzi 4 tydzień. Pogratulowała przepisał Dufaston I No Spa. Dzisiaj krwawienie się nasililo. Czy poronilam?

Hej, od kilku dni krwawie jak okres z skrzepami. Wczoraj byłam u ginekologa I powiedziała,że wszystko ok. Nic złego nie widzi 4 tydzień. Pogratulowała przepisał Dufaston I No Spa. Dzisiaj krwawienie się nasililo. Czy poronilam?
Może trzeba się wybrać na IP? Nikt Ci tu nie odpowie na to pytanie.

reklama
Jedź na ip, albo krwiak ,albo poronienie

reklama
Do góry