reklama
k.karolina
Fanka BB :)
Może, ale nie musi. Jeśli to było plamienie implantacyjne, test już może wyjść pozytywny.
U mnie dwa dni po plamienieniu był już pozytywny, choć bardzo słaby. A beta z krwi 48
Ale u mnie plamenie było jeden dzień nawet kilka godzin
Powodzenie
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Zrób test i będziesz wiedzieć
Witajcie, zaczynam bywać na forum częściej, do tej pory czytałam Wasze posty.
Zapoznaję się też z tematyką dotyczącą starań o dziecko
Mam cykle 24-25 dni. Starania 9-12 dc. Pod koniec 15 dc zauważyłam plamkę (coś między kolorem czerwonym a brązowym) na wkładce, czułam delikatne bóle w dole brzucha i przez dwa dni czułam parcie na pęcherz. Poza tym mój ukochany zauważył, że przez stanik odznaczają się sutki. Są zdecydowanie większe niż zawsze. Zastanawiam się, czy te objawy w okolicy 15dc były związane z plamienie czy np. chorym pęcherzem. No i nie byłabym sobą, gdybym nie zrobiła test i jeszcze przed miesiączką. Test o czułości 10 zrobiony dzisiaj - 19 dc wyszedł negatywny. Mam nadzieję, że to jeszcze o niczym nie przesądza
Mam cykle 24-25 dni. Starania 9-12 dc. Pod koniec 15 dc zauważyłam plamkę (coś między kolorem czerwonym a brązowym) na wkładce, czułam delikatne bóle w dole brzucha i przez dwa dni czułam parcie na pęcherz. Poza tym mój ukochany zauważył, że przez stanik odznaczają się sutki. Są zdecydowanie większe niż zawsze. Zastanawiam się, czy te objawy w okolicy 15dc były związane z plamienie czy np. chorym pęcherzem. No i nie byłabym sobą, gdybym nie zrobiła test i jeszcze przed miesiączką. Test o czułości 10 zrobiony dzisiaj - 19 dc wyszedł negatywny. Mam nadzieję, że to jeszcze o niczym nie przesądza
Fado123
Raczej to nie plamienie ,myślę bardziej że owulacja, bo tak naprawdę bez monitoringu owulacji, nigdy nie wiadomo kiedy jestWitajcie, zaczynam bywać na forum częściej, do tej pory czytałam Wasze posty.
młoda1994
Może trzeba się wybrać na IP? Nikt Ci tu nie odpowie na to pytanie.Hej, od kilku dni krwawie jak okres z skrzepami. Wczoraj byłam u ginekologa I powiedziała,że wszystko ok. Nic złego nie widzi 4 tydzień. Pogratulowała przepisał Dufaston I No Spa. Dzisiaj krwawienie się nasililo. Czy poronilam?
reklama
Fado123
Jedź na ip, albo krwiak ,albo poronienieHej, od kilku dni krwawie jak okres z skrzepami. Wczoraj byłam u ginekologa I powiedziała,że wszystko ok. Nic złego nie widzi 4 tydzień. Pogratulowała przepisał Dufaston I No Spa. Dzisiaj krwawienie się nasililo. Czy poronilam?
reklama