reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to już ostatnie dni przed porodem??

Pod koniec ciąży dziecko obniża się w kanale rodnym żeby powoli przygotować się do porodu. Pojawiają się często też skurcze przepowiadające albo np bóle okolicy krocza. Początek porodu raczej ciężko przegapić :)
Czuję właśnie od wczoraj takie bóle w okolicy krocza, brzuch często mi twardnieje z prawej strony. :)

reklama
Ja mam na piątek i też już się nieciepliwię, kiedy to nastąpi 😉 u mnie synek też już niziutko, widzę po tym, w którym miejscu znajduję serduszko detektorem tętna, jest niżej niż było zazwyczaj. Przynajmniej tak mi się wydaje 😅 Mam nadzieję na szybkie, szczęśliwe rozwiązanie.
@Mama2021_ Zapraszamy do tematu wrześniowe mamy https://www.babyboom.pl/forum/posts/21662698/ 😊😊
Ja mam nadzieję, że już niedługo się zacznie także też liczę na szybkie i szczęśliwe rozwiązanie😊😊
Dziękuję, chętnie zajrzę do tematu 😃

Do góry