reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

czy to ciąża?

szczeslimamaminka

Zaciekawiona BB
Witam. Mam pytanie
Parę dni temu kochałam się z partnerem.. 2 dni temu powinnam dostać okres Ale.nie.ma go do teraz robiłam 3 testy ciążowe i na 1 wyszedł negatywny Ale po.chwili zobaczyłam bardzo jasna drugą kreskę, wczoraj robiłam kolejne dwa na pierwszym wyszło to.samo co na 1 a na 2 już pozytywny wynik dziś rano zrobiłam kolejny i.znów bardzo Janasa druga kreska. .
Nie.wiem co myśleć proszę o pomoc

reklama
Rozwiązanie
Gratuluję[emoji4]
W obu ciążach byłam w na początku 6tyg na usg i widziałam już bijące serduszka[emoji7] ale ja mam bardzo regularne cykle.
Życzę spokojniej ciąży i szczęśliwego rozwiązania [emoji4]

Hubert 18.02.2015 [emoji65]
Wiktoria 06.06.2017[emoji64]
Zrob badanie z krwi i bedziesz miala pewnosc ;)

mhsvi09kphw83ntm.png

Witam. Mam pytanie
Parę dni temu kochałam się z partnerem.. 2 dni temu powinnam dostać okres Ale.nie.ma go do teraz robiłam 3 testy ciążowe i na 1 wyszedł negatywny Ale po.chwili zobaczyłam bardzo jasna drugą kreskę, wczoraj robiłam kolejne dwa na pierwszym wyszło to.samo co na 1 a na 2 już pozytywny wynik dziś rano zrobiłam kolejny i.znów bardzo Janasa druga kreska. .
Nie.wiem co myśleć proszę o pomoc
Mialam blada kreseczke teraz juz 15 tc;)

Ciaza jak nic :-)

Kreska odrazu granatowa nie będzie bo wczesna ciaza niskie stezenie beta hcg :-)
Moja pierwsza kreska byla ledwo widoczna :-)
Kolejne testy juz wyrazne granatowe bo beta rosla:)
Zrob bete hcg i powtorz po 48 h czy dobrze przyrasta :-)

reklama
reklama
Do góry