reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża?

Patipati6

Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny. W dużym skrócie… okres spóźnia mi się równe 7 dni w dniu dzisiejszym. Dwa testy - pierwszy wczoraj wieczór, drugi dziś rano … są bladoróżowe kreski. Z racji, że mamy weekend i jestem w pracy laboratorium będzie zamknięte więc Bete mogę zrobić w pon. Ale już tak się ekscytuje i zastanawiam czy to oznacza ciążę ? Takie blade te kreski. Boli mnie brzuch jak na miesiaczkę ale przy Synu 10 lat temu miałam identycznie. I bardzo tkliwe obolałe sutki 😱
Dorzucam zdjęcia :)

Załączniki

• IMG_2723.jpeg
    IMG_2723.jpeg
    2,4 MB · Wyświetleń: 832
  • IMG_2724.jpeg
    IMG_2724.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 293
reklama
Ten ból podbrzusza jak na miesiaczkę to naturalne ? Bo tak chodzę i sprawdzam czy nie dostałam miesiączki jak niepoważna. Odczucie jakby miała zaraz się pojawić czego bym nie chciała 🫢

reklama
Zdecydowanie wygląda to na pozytyw 😁. Gratulacje leć na betę. U mnie też bóle okresowe były i kompletnie nie spodziewałam się ciąży więc u mnie te kreski w dniu spodziewanej miesiączki były niezłym zaskoczeniem 😅

Do góry