reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża?

Zdecydowanie wygląda to na pozytyw 😁. Gratulacje leć na betę. U mnie też bóle okresowe były i kompletnie nie spodziewałam się ciąży więc u mnie te kreski w dniu spodziewanej miesiączki były niezłym zaskoczeniem 😅
Nie wiem czy dziękować czy nie ale ewidentnie wygląda na świeżutką ciążę 🥹🥹🥹🫶 tak zrobię betę w pon. Dziękuję za odpowiedzi ❤️

reklama
Hej dziewczyny. W dużym skrócie… okres spóźnia mi się równe 7 dni w dniu dzisiejszym. Dwa testy - pierwszy wczoraj wieczór, drugi dziś rano … są bladoróżowe kreski. Z racji, że mamy weekend i jestem w pracy laboratorium będzie zamknięte więc Bete mogę zrobić w pon. Ale już tak się ekscytuje i zastanawiam czy to oznacza ciążę ? Takie blade te kreski. Boli mnie brzuch jak na miesiaczkę ale przy Synu 10 lat temu miałam identycznie. I bardzo tkliwe obolałe sutki 😱
Dorzucam zdjęcia :)
Witaj kochana. Jamialam bardzo blade kreski, ledwie widoczne i jestem w siódmym miesiącu ciazy🙂

Ten ból podbrzusza jak na miesiaczkę to naturalne ? Bo tak chodzę i sprawdzam czy nie dostałam miesiączki jak niepoważna. Odczucie jakby miała zaraz się pojawić czego bym nie chciała 🫢
To normalne. Ja przy pierwszej i drugiej ciąży czułam się niemal tak samo jak przed okresem. Takie same objawy. Gdyby nie pozytywne testy pewnie cały czas czekałabym na okres 🤭

Zrobiłam trzeci. To samo 🥹🫢🫢🫢
Już mam umówioną wizytę na badania i lekarza pod koniec tygodnia. Ślicznie dziękuję za odpowiedzi ❤🫶
Kreski wcale nie są blade, są normalne. Gratulacje. :)
Który to będzie dokładnie tydzień i dzień ciąży wg OM? Bo może być jeszcze trochę za wcześnie na serduszko i żebyś się nie zamartwiała.

Kreski wcale nie są blade, są normalne. Gratulacje. :)
Który to będzie dokładnie tydzień i dzień ciąży wg OM? Bo może być jeszcze trochę za wcześnie na serduszko i żebyś się nie zamartwiała.
Nie wiem czy dziękować jeszcze … mam nadzieję 🥰 4 tyg i 6 dni pokazuje mi apka bo już ściągnęłam 😃 mam przygotowane dwa testy na jutro rano. I umówionego lekarza na wtorek. To chyba nie za wcześnie?

reklama
Mam również psychiatrę umówionego. Bo niestety zażywam od dłuższego czasu pewien lek…. Bardzo się tego boję i jestem zawiedziona sobą, że uznałam „eee już nie zajdę w ciążę” bo tylu niepowodzeniach i przyjmowałam go bo mam nerwicę tak więc czeka mnie odstawianie leku i szczerze jestem przerażona tym 😭
Czy ktoś z Was też może brał kiedyś leki przed zajściem uspakajające z tych niestety mocniejszych…… ? Nie zasnę dziś 🥺

Do góry