Hej słuchajcie jestem załamana okres spóźnia mi się 4 dzień robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki wyszedł mega bladzioch ostatnia miesiączkę miałam 25 lutego moje cykle trwają 31 dni a teraz miesiączkę powinnam dostać 27 marca a po niej śladu nie widać bolą mnie sutki i jajniki byłam dziś u ginekologa stwierdził że to za wcześnie i na USG nic nie widać ponadto dowiedziałam się że mam torbiel na jajniku wstawię zdjęcie USG może ktoś coś się dojrzy
reklama
olka11135
Fanka BB :)
Hej słuchajcie jestem załamana okres spóźnia mi się 4 dzień robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki wyszedł mega bladzioch ostatnia miesiączkę miałam 25 lutego moje cykle trwają 31 dni a teraz miesiączkę powinnam dostać 27 marca a po niej śladu nie widać bolą mnie sutki i jajniki byłam dziś u ginekologa stwierdził że to za wcześnie i na USG nic nie widać ponadto dowiedziałam się że mam torbiel na jajniku wstawię zdjęcie USG może ktoś coś się dojrzy
A co mamy dojrzeć jak lekarz nic nie widział?
By było coś na USG beta musi być powyżej 1000 przynajmniej. Czemu nie zrobisz bety?
Lekarz powiedział że mam czekać wręcz był na mnie zły kiedy powiedziałam o badaniu krwi
A co mamy dojrzeć jak lekarz nic nie widział?
By było coś na USG beta musi być powyżej 1000 przynajmniej. Czemu nie zrobisz bety?
angeliskax
Moderator
To zrób badanie w tajemnicy przed nim. Co on jakiś nienormalny?Lekarz powiedział że mam czekać wręcz był na mnie zły kiedy powiedziałam o badaniu krwi
Na bete nie potrzebujesz skierowania.
olka11135
Lekarz powiedział że mam czekać wręcz był na mnie zły kiedy powiedziałam o badaniu krwi
A jesteś w jakiś sposób ubezwłasnowolniona przez lekarza?
Nigdy nie pytałam lekarza o pozwolone na zrobienie bety czy jakiegokolwiek badania. Po prostu szłam do laboratorium i robiłam
Madzia86G
Zmień lekarza.Lekarz powiedział że mam czekać wręcz był na mnie zły kiedy powiedziałam o badaniu krwi
I zrób sobie betę. Bez skierowania, nie musisz byc na czczo. I da ci to 100% pewności co do ciąży .
nie widzimy, bo niby co tu widzieć?
Na etapie ktorym jestes ewentualna ciaze stwierdza sie badaniem beta oraz powtórna betą po 48h, by sprawdzić przyrost. Wizyta u ginekologa w tym momencie była niestety bez sensu.
i czym jesteś załamana?
Na etapie ktorym jestes ewentualna ciaze stwierdza sie badaniem beta oraz powtórna betą po 48h, by sprawdzić przyrost. Wizyta u ginekologa w tym momencie była niestety bez sensu.
i czym jesteś załamana?
olka11135
Macie rację tak zrobię. Ale czy któraś coś widzi na tym USG??
Nie jestem lekarzem. Nigdy nie robiłam nikomu żadnego usg ale według mnie to jest to jajnik
Nie biorę żadnej odpowiedzialności za moja diagnozę
reklama
Nie jestem lekarzem. Nigdy nie robiłam nikomu żadnego usg ale według mnie to jest to jajnik
Nie biorę żadnej odpowiedzialności za moja