19 maja to pierwszy dzień ostatniej miesiączki
To masz ok 5t2d
Powinno być widać
To moje usg w 4t4d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
19 maja to pierwszy dzień ostatniej miesiączki
Dziewczyny czy wy gdzieś tu widzicie zarodek?
To coś takiego właśnie było na prawnym jajniki może minimalnie mniejsze
Ja też miałam torbiele na jajnikach i się wchlonely. Nawet leków na to nie brałam. Teraz najważniejsze, żeby zobaczyć pęcherzyk w macicy. Musi być dobrzeTo coś takiego właśnie było na prawnym jajniki może minimalnie mniejsze
Jednak posłuchałam waszych rad i idę dziś na 14 do innego lekarza żeby mnie zbadał co z ta ciąża i torbielem. Bo coraz gorzej się czuje mam mdłości kłują mnie jajniki i mam bóle podbrzusza osłabiona jestem mam czasem duszności aż może z merowie ból piersi i głowy. Zobaczymy co ten inny lekarz powie. A teraz jadę powtórzyć betę jak kazał i tem marker nowotworowy i wieczorem będę wyniki mieć. ;(