reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czy to ciaza ?

Noelia28

Aktywna w BB
Witam,
pisze do was poniewaz podejrzewam u siebie ciaze ale z boje sie rozczarowania wiec nie zrobilam jeszcze testu.
Miesiaczke dostalam 07.04 i w dni plodne wspolzylam. Miesiaczki mam regularne i zawsze je dostaje w terminie , ewentualnie dzien przed. W tym miesiacu miesiaczke powinnam dostac wczoraj i nic. Po wspolzyciu wczoraj bylo troche krwi ( wiec bylam pewna ze dzis bedzie miesiaczka ) ale nie ma jej.
Piersi mam bardzo wrazliwe ( zwlaszcza sutki ) i dzis lekko pobolewa mnie brzuch. Trzymalam w reku wczoraj test ciazowy ale ostatecznie zrezygnowalam.
Nie wiem czy faktycznie ciaza czy znowu sobie wmawiam ?
Czy u was jak sie zatrzymala miesiaczka to po stosunku byly lekkie zabarwienia krwia?
Jak z bolem piersi ?

Pozdrawiam

reklama
Okresu dalej brak , a test dziś wyszedł negatywny.
Nie łudzę się już i czekam na miesiączkę która po prostu nie chce przyjść. W pon pojadę do lekarza

reklama
Testy nie kłamią...
Dostałam okres przed chwila.
Zalalam się lzami:( myślałam że się udalo i dlatego się spóźnia...:(
Nic już nie cieszy :(
Czasem człowiek im bardziej chce, liczy dni pilnuje owu czeka za@ tym bardziej nie idzie..... tez tak miałam mi się udalo dopiero jak odpuściłam a dokladniej jak z nerwów i stresów i beków bo się nie udaje poszlam do hipnotyzerki na tz oczyszczanie i by uspokoila mój organizm. Zbieg okoliczności lub nie ale po tej terapi odrazu w kolejnym mc zaszłam w ciążę.

Czasem człowiek im bardziej chce, liczy dni pilnuje owu czeka za@ tym bardziej nie idzie..... tez tak miałam mi się udalo dopiero jak odpuściłam a dokladniej jak z nerwów i stresów i beków bo się nie udaje poszlam do hipnotyzerki na tz oczyszczanie i by uspokoila mój organizm. Zbieg okoliczności lub nie ale po tej terapi odrazu w kolejnym mc zaszłam w ciążę.
Cieszę się że Ci się udało :) zamówiłam testy owulacyjne może coś pomogą i w tym cyklu działamy :) już się trochę uspokiłam , zaraz pójdę grillować , napije się piwka i postaram się być już tylko dobrej myśli i się nie dołować. Buziaki

Do góry