Hej dziewczyny ! Podejrzewam, że jestem w ciąży. Kocham się często z moim chłopakiem bez zabezpieczenia. Jest to stosunek przerywany. 24 grudnia 2015 miałam normalny okres (trwający 5 dni). Niestety po nowym roku zaczęłam źle się czuć. Strasznie kręciło mi się w głowie. Po wejściu po schodach byłam cała blada i było mi bardzo słabo. Również, gdy sprzątałam i podnosiłam ręce, to kręciło mi się w głowie. Czułam takie ukucia w brzuchu, jakby skurcze (takie, jak odczuwa się przy braku magnezu, np w nogach), musiałam wtedy mocno się skulić, ponieważ były silne. Tydzień po skończeniu się miesiączki zaczęły boleć mnie piersi. Pożniej ból sie zasilił i nie mogłam nawet spać na brzuchu, ponieważ tak mnie bolały. Miałam podwyższoną temperaturę. Natępną miesiączkę dostałam 20 stycznia (4 dni miałam tak jak zawsze, lecz 5 dnia prawie wcale). Piersi jednak nie przestały boleć nawet po skończonym okresie. Ból był słabszy, lecz nadal mnie bolały. Cały czas mnie mdliło i przeszkadza mi do teraz zapach smażonego mięsa, frytek. Byłam przekonana, że to ciąża i zrobiłam test, lecz wyszedł negatywny. wykonałam więc ich więcej w kolejnych dniach, lecz wszystkie negatywne(robiłam z porannego moczu). Pózniej nie miałam żadnych objawów na okres, wiec jeszcze bardziej bylam przekonana o ciązy ( zawsze boli mnie brzuch tydzień predzej, a tym razem ani troche). Ku mojemu zdziwieniu dostałam okres dzień predzej, niż powinnam. Było to 16 lutego (pierwszego dnia miałam tylko lekkie plamienia, drugiego i trzeciego tak jak zawsze, a 4 do połowy dnia i zakończył się okres). Było mi lepiej, ale teraz gdy tylko zjem większy posiłek, to jest mi niedobrze i słabo. Piersi są większe. Pojawiły się białe plamki na sutkach, brodawki są takie napuchnięte i są na nich takie jakby guzki małe białe. Prześwitują zyły niebiesko-zielone, ktore prowadza do sutków. Na brzuchu również takie są oraz po bokach. Proszę o poradę, czy mozliwa jest ciąza.Dodam, że testy ciążowe nadal wykonuje co kilka dni i caly czas negatywne.