reklama
Witam dziewczyny
Jestem tu z Wami od jakiegos czasu,nie wiem czemu wszystkie moje poprzednie posty zniknely :O
Jestem Mama 2 (no prawie 3) letniego chlopczyka,mieszkam w Anglii.
Pisze tutaj bo bardzo potrzebuje wsparcia.
Tak sie zlozylo ze w ostatnim czasie nalozylo sie sporo problemow,duzo stresu.....
Okres spoznia sie o 4 dni,niby nic,do tego doszly lekkie plamienia i lekki bol brzucha.
Nie pisze tu abyscie mi wywrozyly czy jestem w ciazy czy nie,w koncu jestem juz Mama,poza tym to sie czuje.
Jeszcze dzis przylatuje do nas Rodzina Partnera,chcialabym byc w formie,ale zupelnie nie mam ochoty...
Tak sobie przypominam,ze przy moim Synku poprostu spoznila sie @ zadnych plamien,krwawien...jak zrobilam test,bedac w 6 tc dopiero dostalam lekkich krwawien,leki na podtrzymanie i lezalam 2 tyg w domu,na szczescie w Polsce.
Moze sie nakrecam,tak tylko sie chcialam wygadac...
Jestem tu z Wami od jakiegos czasu,nie wiem czemu wszystkie moje poprzednie posty zniknely :O
Jestem Mama 2 (no prawie 3) letniego chlopczyka,mieszkam w Anglii.
Pisze tutaj bo bardzo potrzebuje wsparcia.
Tak sie zlozylo ze w ostatnim czasie nalozylo sie sporo problemow,duzo stresu.....
Okres spoznia sie o 4 dni,niby nic,do tego doszly lekkie plamienia i lekki bol brzucha.
Nie pisze tu abyscie mi wywrozyly czy jestem w ciazy czy nie,w koncu jestem juz Mama,poza tym to sie czuje.
Jeszcze dzis przylatuje do nas Rodzina Partnera,chcialabym byc w formie,ale zupelnie nie mam ochoty...
Tak sobie przypominam,ze przy moim Synku poprostu spoznila sie @ zadnych plamien,krwawien...jak zrobilam test,bedac w 6 tc dopiero dostalam lekkich krwawien,leki na podtrzymanie i lezalam 2 tyg w domu,na szczescie w Polsce.
Moze sie nakrecam,tak tylko sie chcialam wygadac...
Cześć Dziewczyny poczytałam trochę Wasze wypowiedzi i postanowiłam, że i ja się wygadam. Od razu zaznaczę, że nie oczekuje proroctwa co do ciąży, a wsparcia i towarzystwa w wyczekiwania na brak @ ... wiem, że post jest o wczesnych objawach, których ja nie mogę potwierdzić, bo do miesiączki jeszcze 3-4 dni, ale jest też tu kilka starajacych się, a w kilka zawsze raźniej. Może opowiem jak wygląda moja sytuacja... Do kilku zbliżeń z moim partnerem doszło w dni plodne. Stosunki na poczatku plodnych do końca i przerywane - różnie , w owu stosunku w ogóle nie bylo, bo partner wyjechał. Kilka dni po stosunkach zaczęło mnie boleć podbrzusze i tak do teraz, mam ciągłe uczucie wilgotności, ale sluzu praktycznie brak. Do tego doszły bóle pleców i częstsze oddawanie moczu! Kwasnosc w ustach czuje non stop juz od kilku dni. Tydz po owulacji miałam kilkudniowe drgania powieki i jakby "wyplukane nogi" - brak magnezu, wiem wiem, ale raczej tego nie miewam normalnie. Ogolnie czuje sie osłabiona i ostatnie 2 dni pieka mnie pliczki. I mam dużo mniejszy apetyt juz od kilku dni. Wiem, że psychika potrafi wiele i nie nastawiam się na pewny sukces, bo test dzisiaj wyszedł negatywny, chociaż nie ukrywam, że bardzo mi zależy i ciężko wytrzymać te kilka dni mam nadzieje, ze @ nie przyjdzie. Ale boję się też z drugiej strony żeby te bóle nie oznaczaly jakichś problemów, bo to mój pierwszy cykl z takimi objawami . Ale się rozpisałam... dzięki za wysłuchanie Dziewczyny jeżeli nie będzie Wam to przeszkadzało, to będę Was informować na bieżąco zawsze to ulga, że jest się komu wygadac kto to rozumie, a nie chce robic zbędnego zamieszania w rodzinie. Trzymajcie kciuki !!!!
Koalka91
Fanka BB :)
U mnie w 4 tyg ciąży gdy o niej nie miałam nawet bladego pojęcia pojawil sie katar i temperatura 37.5 37.8 która utrzymywała się cały czas. Później doszło ból gardła i byłam osłabiona jak przy grypie. Oczywiście @ się nie pojawiła. Byłam 100% pewna że przez to dziwne przeziębienie przesunęła mi się @. Tydzień później sprawdziłam testem co się dzieje. 2 kreseczki. Druga bladziutka była ledwo widać. Ale lekarz dzień później potwierdził- pecherzyk :-)
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
I jak ? Testowalas drugi raz ?Cześć Dziewczyny poczytałam trochę Wasze wypowiedzi i postanowiłam, że i ja się wygadam. Od razu zaznaczę, że nie oczekuje proroctwa co do ciąży, a wsparcia i towarzystwa w wyczekiwania na brak @ ... wiem, że post jest o wczesnych objawach, których ja nie mogę potwierdzić, bo do miesiączki jeszcze 3-4 dni, ale jest też tu kilka starajacych się, a w kilka zawsze raźniej. Może opowiem jak wygląda moja sytuacja... Do kilku zbliżeń z moim partnerem doszło w dni plodne. Stosunki na poczatku plodnych do końca i przerywane - różnie , w owu stosunku w ogóle nie bylo, bo partner wyjechał. Kilka dni po stosunkach zaczęło mnie boleć podbrzusze i tak do teraz, mam ciągłe uczucie wilgotności, ale sluzu praktycznie brak. Do tego doszły bóle pleców i częstsze oddawanie moczu! Kwasnosc w ustach czuje non stop juz od kilku dni. Tydz po owulacji miałam kilkudniowe drgania powieki i jakby "wyplukane nogi" - brak magnezu, wiem wiem, ale raczej tego nie miewam normalnie. Ogolnie czuje sie osłabiona i ostatnie 2 dni pieka mnie pliczki. I mam dużo mniejszy apetyt juz od kilku dni. Wiem, że psychika potrafi wiele i nie nastawiam się na pewny sukces, bo test dzisiaj wyszedł negatywny, chociaż nie ukrywam, że bardzo mi zależy i ciężko wytrzymać te kilka dni mam nadzieje, ze @ nie przyjdzie. Ale boję się też z drugiej strony żeby te bóle nie oznaczaly jakichś problemów, bo to mój pierwszy cykl z takimi objawami . Ale się rozpisałam... dzięki za wysłuchanie Dziewczyny jeżeli nie będzie Wam to przeszkadzało, to będę Was informować na bieżąco[emoji14]zawsze to ulga, że jest się komu wygadac kto to rozumie, a nie chce robic zbędnego zamieszania w rodzinie. Trzymajcie kciuki !!!!
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
I jak ? Testowalas drugi raz ?
Czekam do jutra nie chce się napalac za bardzo ! ciężko wytrzymac, ale juz tylko 1 dzień powiem szczerze, że część "objawow" ustala. Pozostał bol podbrzusza i zmeczenie + bol pleców. Eh, tak bardzo bym chciala zobaczyć 2 kreseczki
A Ty tez masz takie objawy? I czekasz?
Dam znać jutro, co i jak
Edit: zapomniałam o częstym sikaniu. .. to też pozostało
Ostatnia edycja:
Ja się zorientowałam jak zaczęło mnie "ciągnąć" w brzuchu. A że u mnie tak było że nigdy okres się nie spóźniał a co najwyżej wcześniej przychodził to po 1.5 tygodniowym opóźnieniu dopiero sprawdziłam Czekamy na wyniki
Koalka91 ja się nabawiłam w 8-9 tyg ostrego zapalenia zatok
Koalka91
Fanka BB :)
Ale widziałaś że jesteś w ciąży?? Ja przechodziłam grypę nic nie wiedząc, pakowalam w siebie tabletki i krople do nosa a teraz żałuję bo boje się że mogłam tym krzywdę zrobić dzieciaczkowi :-( moja ciąża nie była planowana dlatego nie miałam bladego pojęcia o tym że babas we mnie siedzi.Ja się zorientowałam jak zaczęło mnie "ciągnąć" w brzuchu. A że u mnie tak było że nigdy okres się nie spóźniał a co najwyżej wcześniej przychodził to po 1.5 tygodniowym opóźnieniu dopiero sprawdziłam Czekamy na wyniki
Wtedy już tak ale początki były gorsze... W sylwestra porządziłam ostro ( zagnieżdżenie już było bo myślałam że dostałam początek okresu ) a przez cały następny tydzień kawa za kawą plus energetyki bo obudzić się nie umiałam. Plus praca w Biedronce ( 360 kilo bananów dziennie itp) Więc Fasola łatwo nie miała
Ja planowałam ciąże ale że już 8 miesięcy się staraliśmy to stwierdziłam że pewnie znowu nie.Ale właśnie jak w pracy po dźwiganiu zaczęło mnie boleć i ciągnąć to zrobiłam test . No i upragnione dwie kreseczki .No ale czasu już nie cofnę. Za to teraz staram się zdrowo odżywiać i żadnych tabletek
Ja planowałam ciąże ale że już 8 miesięcy się staraliśmy to stwierdziłam że pewnie znowu nie.Ale właśnie jak w pracy po dźwiganiu zaczęło mnie boleć i ciągnąć to zrobiłam test . No i upragnione dwie kreseczki .No ale czasu już nie cofnę. Za to teraz staram się zdrowo odżywiać i żadnych tabletek
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Kochane moja beta w 24dc wynosila 43 a teraz wynosi 1023 z wczorajszego badania i to byl 30 dzien ciazy.. nie za szybko przyrosla w ciagu 6 dni ? Ktos mial podobnie ?
Podziel się: