teczowyrobaczek
Zaangażowana w BB
Cześć! Potrzebuje pomocy - jestem troszkę przewrażliwioną mamą moje pierwsze dziecko, wszystko strasznie przeżywam i sama już nie ufam swoim osądom stąd ten wątek. Moja córeczka w sobotę skończy 2 miesiące. Od początku karmię piersią i dokarmiam MM Bebilon profutura. Od 3 tygodni miała problem z kupkami. Robila z dużym wysiłkiem miękkie, papkowate kupki co 2-3 dni. Od 2 dni robi mega kupy co drugi dzień i jakoś tak wydają mi się one rzadsze proszę powiedzcie mi czy taka kupa ze zdjęcia to normalka? Czy to już biegunka? Pędem do lekarza czy wrzucić na luz?
Dodam jeszcze, że miesiąc stosowaliśmy probiotyk BifiBaby, pozniej tydzień Biogaja, a teraz od tygodnia już totalnie żadnego, bo miałam wrażenie, że one jakoś blokowały kupki. Daje małej Delicol z zalecenia pediatry oraz witaminę D.
Dodam jeszcze, że miesiąc stosowaliśmy probiotyk BifiBaby, pozniej tydzień Biogaja, a teraz od tygodnia już totalnie żadnego, bo miałam wrażenie, że one jakoś blokowały kupki. Daje małej Delicol z zalecenia pediatry oraz witaminę D.
Ostatnia edycja: