Havana1995
Fanka BB :)
Załączam zdjęcie testu owulacyjnego
Okres trwał od 29.01 do 03.02 cykle 28dni
Stosunek nawet dwa.. Dnia 6.02 na następny dzień wieczorem dużo sluzu przezroczystego w dwóch miejscach przebarwiony krwią kłucie prawego jajnika.. Ból podbrzusza do dziś czyli 4 dni już boli.. Od poniedziałku czyli od 8.02 ( od 11 dnia cyklu) zaczęłam robić testy owulacyjne były negatywne druga kreska widoczna ale słaba.
Zdjęcie załączonego jest z dziś czyli 14 dnia cyklu.
Pytanie czy owulacja mogła być wtedy gdy zaczął mnie kłuć jajnik?
Czy patrząc na test owulacyjny dopiero się zacznie?
To prawda że test owulacyjny może pokazać się pozytywny dopiero po owulacji?
Nie wiem już co myśleć..
Test o czułości 25.
Dodam też że zaczęłam się częściej załatwiać z czym mam duży problem zazwyczaj normalnie mogłam się załatwiać tylko podczas miesiączki..
Dziś śluz przezroczysty miejscami kremowy nie jest rozciągliwy bardziej wodnisty.
Rano miejscami w śluzie były takie bardzo rozciągliwe przezroczyste glutki.
Okres trwał od 29.01 do 03.02 cykle 28dni
Stosunek nawet dwa.. Dnia 6.02 na następny dzień wieczorem dużo sluzu przezroczystego w dwóch miejscach przebarwiony krwią kłucie prawego jajnika.. Ból podbrzusza do dziś czyli 4 dni już boli.. Od poniedziałku czyli od 8.02 ( od 11 dnia cyklu) zaczęłam robić testy owulacyjne były negatywne druga kreska widoczna ale słaba.
Zdjęcie załączonego jest z dziś czyli 14 dnia cyklu.
Pytanie czy owulacja mogła być wtedy gdy zaczął mnie kłuć jajnik?
Czy patrząc na test owulacyjny dopiero się zacznie?
To prawda że test owulacyjny może pokazać się pozytywny dopiero po owulacji?
Nie wiem już co myśleć..
Test o czułości 25.
Dodam też że zaczęłam się częściej załatwiać z czym mam duży problem zazwyczaj normalnie mogłam się załatwiać tylko podczas miesiączki..
Dziś śluz przezroczysty miejscami kremowy nie jest rozciągliwy bardziej wodnisty.
Rano miejscami w śluzie były takie bardzo rozciągliwe przezroczyste glutki.