anianow
Początkująca w BB
Jest. GratulacjeHej dziewczyny! Potrzebuje porady. Czy mój test ciążowy jest pozytywny? Okres spóźnia mi się 2 dzień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest. GratulacjeHej dziewczyny! Potrzebuje porady. Czy mój test ciążowy jest pozytywny? Okres spóźnia mi się 2 dzień.
A rozumiem. Kreski ładneDzięki kochana
Ziniq+
Według mnie test jest negatywny nie widzę na nim nic okres 12 luty to jescze lepiej poczekać te dwa dni. Ogólnie pink słabo się wybarwia. Co do plamien to różnie mogą być przed miesiączką lub nie.Hej mam pytanie do was okres powinnam dostać 12 lutego , I dziś, zrobiłam test ,ale mam plamienia czy to jest coś Poważnego jak się ma plamienia
Tak ale rano. A czy masz regularne miesiączki?To lepiej zrobić w 12 lutego ? Test ciążowy
Z tymi testami to różnie.. Ja robiłam kilka różnych i miałam wyniki fałszywie pozytywne. I np w ciąży mi test nie pokazał. Lepiej zrobić betę jeśli jesteś pewna że miałaś owulację i że mogło dojsc do zapłodnieniaA jaki test jest bardziej wiarygodny ?
Ja również biorę duphaston. I też mam go teraz na wywołanie , też myślałam że jestem w ciąży, ale niestety. Mam pcos i wszystko mi się rozwaliło. Jeśli minęło 14 dni od stosunku test powinien być wiarygodnyWłaśnie nie ostatnio miesiączki nie miałam przez 3 miesiące i dopiero dostałam w styczniu 14 ale brałam na wywołanie lek duphaston