Ewuuu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powinnas miec zakres na wyniku ,ale myślę że jest okDziekuje slicznie !! Teraz tylko czwartek dla sprawdzenia czy ladnie rosnie.. rzekomo od dnia pierwszego dnia miesiaczki w zeszlym miesiacu ktora mialam 15 pazdziernika to okolo 4 tydzien czy beta jest ok?
Niby widać, ale trzeba się maksymalnie przypatrzeć i nie chcę się w duchu cieszyć na zapas... By potem nie zderzyć się ze ścianą. To byłby 3 cykl starań( dopiero albo aż ) Już w tym trochę mniej emocjonalnie podchodziłam, dwa cykle tak wyczekiwałam, przeliczałam te dni, zaczęłam też sprawdzać testami owulacyjnymi.Miałam taką samą, od razu w tym samym dniu poszłam na betę i wynosiła 10,87
Powyżej 5 już wiadomo że to ciąża u mnie było 10,87 po dwóch dniach 38 wiec rośnie. Dziewczyny pisały ze najważniejszy jest przyrost. Jak rośnie to jest dobrzeNiby widać, ale trzeba się maksymalnie przypatrzeć i nie chcę się w duchu cieszyć na zapas... By potem nie zderzyć się ze ścianą. To byłby 3 cykl starań( dopiero albo aż ) Już w tym trochę mniej emocjonalnie podchodziłam, dwa cykle tak wyczekiwałam, przeliczałam te dni, zaczęłam też sprawdzać testami owulacyjnymi.
Wynik bety 10,87 to już oznacza, że rośnie wynik hormonu? Nie znam się kompletnie na tym
Aplikacja Flo pokazuje na jutro(04.11), a druga OvuFriend pokazuje przewidywany dzień na wczoraj(02.11).A kiedy miałaś dostać miesiączki?
Zrób betę najlepiej, po kilku godzinach będziesz mieć odpowiedzAplikacja Flo pokazuje na jutro(04.11), a druga OvuFriend pokazuje przewidywany dzień na wczoraj(02.11).
Jaki wynik da odpowiedz? Od jakiej wartości można mówić o ciąży?Zrób betę najlepiej, po kilku godzinach będziesz mieć odpowiedz ☺
Powyżej 5Jaki wynik da odpowiedz? Od jakiej wartości można mówić o ciąży?