Dwójeczka2
Fanka BB :)
Nikt tego nie wie.Jak mam lekkie krwawienie to jest poronienie czy sie zagnieżdża zarodek
Zrób jutro betę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nikt tego nie wie.Jak mam lekkie krwawienie to jest poronienie czy sie zagnieżdża zarodek
test to tylko kawałek plastiku. W twoim przypadku istotne jest jaki jest przyrost po upływie 48h.Jak mam lekkie krwawienie to jest poronienie czy sie zagnieżdża zarodek
Biorąc pod uwagę Twoje posty to może być wszystko. Poronienie, ciąża pozamaciczna, ciąża zagrożona. Musisz powtórzyć betę.Jak mam lekkie krwawienie to jest poronienie czy sie zagnieżdża zarodek
Zagniezdzenie wystśpuje PRZED dodatnià betą.Jak mam lekkie krwawienie to jest poronienie czy sie zagnieżdża zarodek
Czemu nie idziesz do ginekologa albo do szpitala? Przecież Ty możesz być w trakcie poronienia.Jak mam lekkie krwawienie to jest poronienie czy sie zagnieżdża zarodek
jak mialas pozytywna betę i pozytywny test to zagnieżdżenie już dawno wystąpiło. DO LEKARZA DZIEWCZYNO!!!!!!!!!Jak mam lekkie krwawienie to jest poronienie czy sie zagnieżdża zarodek
Teraz nic nie poradzisz i my też nie. Poczekaj do jutrzejszych wyników i będzie wiadomo na czym stoisz.29, 85mlu jutro kolejna beta krwi, boje sie wszystkiego, chce normalne życie bez dziecka ta ciaza nie planowana
Pisałam Ci już wcześniej, że nie musisz być w ciąży, jeżeli nie chcesz.29, 85mlu jutro kolejna beta krwi, boje sie wszystkiego, chce normalne życie bez dziecka ta ciaza nie planowana