angeliskax
Moderator
Poczekaj i zrób tak za 4-5 dni.6 dzień po transferze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczekaj i zrób tak za 4-5 dni.6 dzień po transferze
Wychodzi mi 2-3 dni po terminie @. Owulacje według kalendarzyka elektronicznego miałam 16 dni temu - 30 dzień cykluIle jesteś dni po owulacji?
Postaram się nie wiem różne tu określenia kobity mają na to. Ogólnie to zrobiłam test, siostra mi podrzuciła i niestety negatyw jak się patrzy. Trudno pozostaje czekać na @Jakby nie wyszło to spróbujcie uprawiać seks zamiast się przytulać [emoji14][emoji23]
Trzymam kciuki za pozytywny test!
Wczoraj i dziś mierzyłam i mam powyżej 37, ale to pewnie na miesiączkę. Zastanawia mnie to, że tak się ze mnie leje, bo obudziłam się z myślą, że o kurde chyba dostałam okres, ale to był po prostu śluz. W weekend zasłabłam co się mi nie zdarza, no i ogólnie czuje się inaczej. Siostra każe mi zrobić betę jutro, ale ja nie wiem czy jest sens ... pewnie za duże nadzieje se robie - najgorsze jest to, że byłam u giną w tamtym tygodniu i zapytałam go jak mogę się przygotować do bycia matką, a on mnie skrzyczał „że dzieci się nie produkuje, to nie produkcja, proszę brać foliówki, kochać się z partnerem i tyle” Strasznie mnie to zabolało, bo nie powiedziałam ani słowem, że „chce stworzyć dziecko, proszę mi dać instrukcje” chodziło tylko o wskazówki jakie badania, jakie witaminy żeby po prostu być świadomym. Oczywiście muszę zmienić lekarza i do tego już więcej nie pójdę.Od następnego cyklu kup sobie testy owulacyjne i jeśli czujesz się na siłach spróbuj mierzyć temperature, powie Ci to baaaaaaaaaaaardzo dużo o Twoim cyklu
Dziekuje za wsparcie! Będę próbować. Dziś dalej nie mam okresu, chyba wybiorę się na betęŁykaj kompleks witamin dla kobiet w ciąży i planujących ciążę. Składem najlepsze jest mama dha premium plus.
Temperature należy mierzyć caly cykl (od zakończenia krwawienia) o stałej godzinie po minimum 6 godzinach snu tuż po przebudzeniu. Najlepiej w pochwie termometrem z dwoma miejscami po przecinku.
Takie pomiary należy zapisywać w aplikacji i wtedy dokładnie widać podział na 2 fazy.
Jeśli połączysz to z testami owulacyjnym będziesz mogla z dużym prawdopodobieństwem sama oszacować kiedy masz owulacje
nie mówię że to odrazu ciąży ale implatacj albo coś takiegoPytasz o objawy ciąży 7 dpo?