Witam. Czy ten test pozytywny czy nie ma tam nic? Robiony dwa dni po spóźnionej miesiączceDrogie panie, jeśli macie wątpliwości, czy widać cień kreski na teście ciążowym, tutaj jest miejsce stworzone specjalnie dla Was. Wrzućcie zdjęcie testu, a inne panie z forum pomogą, oczywiście w granicach rozsądku, rozwiać ewentualne wątpliwości. Zapraszamy!
reklama
Estuś
Moderator
Niestety nic nie widać mi na tych testach zawsze wychodzi szara fabryczna . W sumie użyłam je 3 razy i za każdym razem szara kreska . Więcej ich nie kupięWitam. Czy ten test pozytywny czy nie ma tam nic? Robiony dwa dni po spóźnionej miesiączceZobacz załącznik 1322245
Fado123
Fanka BB :)
Tez nie widzę jeśli masz możliwość idz na bete ,będziesz mieć pewnośćWitam. Czy ten test pozytywny czy nie ma tam nic? Robiony dwa dni po spóźnionej miesiączceZobacz załącznik 1322245
Patii26
A moim zdaniem coś tam widać. Ja taką kreskę miałam 10 dni po planowanej miesiączce i oczywiście ciąża była Ale nie chce robić nadziei, lepiej zrobić test za kilka dni Ja zrobiłam dzień później kolejny test i już kreska była dużo bardziej widoczna.Witam, czy mi się wydaje, czy tu coś delikatnie przebija. Dziś planowo dzień miesiączki. Test z popołudniowego moczu
Lilka2304
Estuś
Moderator
Delikatnie coś przebija ,ale test jest zalany wiec do powtórzenia . Powtórz jutro z rana albo idź na beteCzy tu coś widać, 3 dni po spodziewanej @ - naprawdę coś widzę
reklama
Hankaa
6 dzień po transferzeJa widzę cień cienia, a który do dzień cyklu?