reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

reklama
Tego akurat nie piłam, ale w Auchan jest sporo alkoholu bez alkoholu 😁 wino czerwone i szampana bardzo smaczne, przypominają smakiem zwykle, tylko nie szumi potem w głowie 🙂
Ja raz piłam wino 0,0% i czułam lekki efekt placebo😅 wtedy nie byłam w ciąży. W takim razie koniecznie przejadę się do Auchan! Lubiłam wypić lampkę wina do kolacji. Jestem dopiero w 4tc+6, ale mam nadzieję, że tym razem uda się utrzymać ciążę i alkohol bez alkoholu przyda mi się przez 9 miesięcy 🙂💙

Ja raz piłam wino 0,0% i czułam lekki efekt placebo😅 wtedy nie byłam w ciąży. W takim razie koniecznie przejadę się do Auchan! Lubiłam wypić lampkę wina do kolacji. Jestem dopiero w 4tc+6, ale mam nadzieję, że tym razem uda się utrzymać ciążę i alkohol bez alkoholu przyda mi się przez 9 miesięcy 🙂💙
Smacznego! I powodzenia ❤️

reklama
Ej, serio?
Czyli ze moje nadzieje płonne ?
Nie są płonne, ależ skąd. Najlepiej kupić kilku firm🙂 ja w tym cyklu oszalałam i zrobiłam 11testów 🤦bo zanim zrobiłam betę sprawdzałam sobie czy kreska ciemnieje. Powiem Ci, że gdy w testach innych firm kreska wychodziła baaardzo blada, w teście z rosmanna kreska wyszła o wiele ciemniejsza i wyraźniejsza 🙂 Więc na spokojnie, niczym się Kochana nie martw, zawsze po prostu warto sobie sprawdzić testem innej firmy np tym Pink 10, też kupisz w rosmannie. No chyba, że po prostu sobie betę zrobisz a tam jest ilościowy wynik hormonu🙂
A jeśli jesteś przed terminem okresu to warto cierpliwie poczekać te kilka dni i wtedy zrobić test.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry