Madzia04071990
Fanka BB :)
A Ty jak się czujesz?Podbijam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Ty jak się czujesz?Podbijam
Dziekuje ze pytasz piersi mnie bola raz mniej raz okropnie no i zmwczenie takie jakbym miala kaca najwiwkszego w zyciu wiec ogolnie sie cieszeA Ty jak się czujesz?
To znak,że wszystko jest w porządkuDziekuje ze pytasz piersi mnie bola raz mniej raz okropnie no i zmwczenie takie jakbym miala kaca najwiwkszego w zyciu wiec ogolnie sie ciesze
Podbijam
Przykro miNie było po co dziś 2dc
Na pierwszej fotce nie widze, ale na drugiej cos przeswitujeCześć dziewczyny, mam nieregularne miesiączki od 30 do 45 dni z raz w roku to i 50sie trafi [emoji17] zrobiłam test w 33dc bo jakoś dziwnie się czuje, czy ja mam zwidy? Czy tam coś widać, nie wiem czy to nie techniczna jakas [emoji17]
Zdjęcia robione w kiepskim świetle ten akurat był o czułości 10ml mam jeszcze 25ml i zastanawiam się czy jest sens zrobić rano?Na pierwszej fotce nie widze, ale na drugiej cos przeswituje
Cześć dziewczyny, mam nieregularne miesiączki od 30 do 45 dni z raz w roku to i 50sie trafi zrobiłam test w 33dc bo jakoś dziwnie się czuje, czy ja mam zwidy? Czy tam coś widać, nie wiem czy to nie techniczna jakas
Rób pewnie! Ja widzę na obu ☺ ale 25 moze nie wykazac, lepiej znów 10Zdjęcia robione w kiepskim świetle ten akurat był o czułości 10ml mam jeszcze 25ml i zastanawiam się czy jest sens zrobić rano?