Sarciasta
Fanka BB :)
wooow pieknie oby tak dalej szlo i ciemnialaU mnie dziewczyny chyba sie udalo Az nie chce mi sie wierzyc i zaraz zemdleje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wooow pieknie oby tak dalej szlo i ciemnialaU mnie dziewczyny chyba sie udalo Az nie chce mi sie wierzyc i zaraz zemdleje
Dziękuję kochana :* wlasnie u mnie laboratorium dzis zamkniete jutro rano zrobie badania. Duphaston mam w domu nie wiem czy nie brac juz do wizyty :/ co myslicie?
2 dni. A dzis juz takieIle przed terminem @ robiłaś test?
2 dni. A dzis juz takie
Ja mam jeszcze 10 dni do okresu, też czekam na testowanie.Gratulacje
Ja mam jeszcze 10 dni do okresu, też czekam na testowanie.
Ja mam jeszcze 10 dni do okresu, też czekam na testowanie.
Ja teraz 2 dni przed pozytywnym testem tez zrobilam owu i tez taki wyszedlA ja 9 [emoji16] i też czekam na testowanie , wczoraj zrobiłam sobie test owu i wyszło coś takiego . Tak wiem to o niczym nie świadczy i nie nastawiam się wogole , ale może zaczyna się coś dziać? [emoji848][emoji28][emoji28]Zobacz załącznik 1181211
A w innych dniach na stratach owu nie masz w ogóle kreski? Bo ja zawsze mam jedną jaśniejsza.A ja 9 [emoji16] i też czekam na testowanie , wczoraj zrobiłam sobie test owu i wyszło coś takiego . Tak wiem to o niczym nie świadczy i nie nastawiam się wogole , ale może zaczyna się coś dziać? [emoji848][emoji28][emoji28]Zobacz załącznik 1181211