Mała.czarna
Fanka BB :)
Cos tak jakby jest cien cienia. Kiedy @?Czy widzicie coś? Zobacz załącznik 1170726
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cos tak jakby jest cien cienia. Kiedy @?Czy widzicie coś? Zobacz załącznik 1170726
Cos tak jakby jest cien cienia. Kiedy @?
Nie spamuj w każdym temacie..Zaczęłam robić testy owulacyjne od niedawna. Owulację już miałam jak widać a kreski na teście owulacyjnym robią się ciemniejsze czy to ciąża ? Dodam że ostatnie współżycie miało miejsce tydzien temu
Nie spamujeNie spamuj w każdym temacie..
Napisałaś ten post w każdym możliwym temacie, to jest spamNie spamuje
Nie musisz odpowiadać na niego odpowiedziałaś już a więc chcę się poradzić innychNapisałaś ten post w każdym możliwym temacie, to jest spam
Nie spamuje
Ja niestety nic nie widzęCzy widzicie coś? Zobacz załącznik 1170726
Może zacznij obserwować siebie swoje ciało, I dolegliwości które zwykle masz na owuU nas sie raczej nie udało..mało tego okres przyszedł 4 dni przed terminem.wiec jak widze tak mi sie cykle rozlegulowały...ze juz nie 26, były 24 a teraz 20 trwaja...jak tu obliczyc dni płodne?