sundee23
Fanka BB :)
A robiłaś bete?Ja również, jakbym dopiero parę dni temu swoją widziala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A robiłaś bete?Ja również, jakbym dopiero parę dni temu swoją widziala
Czemu za 7-8 tyg ??? W Polsce trzeba mieć 1 wizytę do 10 tcNie nie robiłam, robiłam testy kreska już jest mega widoczna, zostało 3dni do okresu, i tak pewnie pierwsza wizyta za 7-8tyg więc tylko czekać mi pozostało czy wszystko ok będzie
No ja widzę 2 kreskę.Co myślicie? Zobacz załącznik 1155865
Widac ale powiedz mi co to testy jak beta wychodzi ci niska nie na ciaze. Co to sa za testy? i czemu je rozbierasz?Co myślicie? Zobacz załącznik 1155865
Ewidentnie kreska ciemnieje z dnia na dzień wiec chyba jest coś na rzeczy.Co myślicie? Zobacz załącznik 1155865
Widac ale powiedz mi co to testy jak beta wychodzi ci niska nie na ciaze. Co to sa za testy? i czemu je rozbierasz?