reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy ten test jest pozytywny? Wątek zbiorczy

Na badanie będę mogła iść w poniedziałek dopiero. W międzyczasie zrobiłabym jeszcze jeden test. Jaki rodzaj i z jakiej firmy polecasz? Czy to normalne, że kreska jest tak blada mimo tego, że nie jest wcześnie na test?
Wszystko zależy od stężenia hormonu we krwi ,dlatego poleca się robić z 1 porannego moczu , moja kreska w dniu spodziewanej @ , Tera z ma 9 miesięcy, mimo złego przyrostu bety 😉

Załączniki

• 20190119_025316.jpg
    20190119_025316.jpg
    1 017,3 KB · Wyświetleń: 385
reklama
Wszystko zależy od stężenia hormonu we krwi ,dlatego poleca się robić z 1 porannego moczu , moja kreska w dniu spodziewanej @ , Tera z ma 9 miesięcy, mimo złego przyrostu bety 😉
Mój też z pierwszego porannego moczu, w dniu spodziewanej miesiączki, ale wydaje się takie blade, że w pierwszym spojrzeniu w ogóle nie zauważyłam.
Przed beta chętnie powtórzyłabym test, tylko nie wiem który jest bardziej wiarygodny

Mój też z pierwszego porannego moczu, w dniu spodziewanej miesiączki, ale wydaje się takie blade, że w pierwszym spojrzeniu w ogóle nie zauważyłam.
Przed beta chętnie powtórzyłabym test, tylko nie wiem który jest bardziej wiarygodny
Ja Ci nie powiem, zawsze kupuje w aptece ,jaki mi da taki robię ha ha , tylko ja test zawsze tylko raz robię, i od razu na bete powtarzam po 48h i na tym koniec ,więcej nie sprawdzam

Po 24h od badania krwi niestety pojawiła się spóźniona @. W tygodniu pójdę do lekarza, aby poznać przyczynę (prawdopodobnie) poronienia. Tym razem za szybko się ucieszyłam.

Po 24h od badania krwi niestety pojawiła się spóźniona @. W tygodniu pójdę do lekarza, aby poznać przyczynę (prawdopodobnie) poronienia. Tym razem za szybko się ucieszyłam.
Nie raczej nie ma ciąży, ale dla pewności i spokoju powinna pani zrobić jeszcze raz test ciążowy. Ponieważ testy nie zawsze pokażą... Ja miałam tak samo na trzech testach. Na czwartym i piątym tescie ciążowym wyszły 2 kreski

reklama
Kochane czy coś widać na tym teście czy tylko mi się wydaje ? Test robiony z wieczornego moczu 5 dni przed spodziewana miesiączka , cykle 26... , w pierwszej ciąży miałam podobna biel na teście .. nie wiem czy za bardzo chce być w ciąży ... i tylko ja tam coś widzę 🤪

Załączniki

• 09B09BCA-88AD-4F24-95DD-ACCDDEA5E2FB.jpeg
    09B09BCA-88AD-4F24-95DD-ACCDDEA5E2FB.jpeg
    320,2 KB · Wyświetleń: 392
Do góry