basia.sinkiewicz
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji7][emoji7]Dziewczyny, nie wiem już co myśleć. Test strumieniowy z środy a płytkowy z dzisiaj. Nie powinien być bardziej wyraźny po 2 dniach gdyby była ciąża?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje [emoji7][emoji7]Dziewczyny, nie wiem już co myśleć. Test strumieniowy z środy a płytkowy z dzisiaj. Nie powinien być bardziej wyraźny po 2 dniach gdyby była ciąża?
Myślisz że to pewne? Jestem 5 dni przed miesiączką. W sumie to nie wiem kiedy powinnam dokładnie ją mieć, bo po odstawieniu tabletek miałam tylko jeden 29 dniowy cykl.Gratulacje [emoji7][emoji7]
Odrazu wyszła ci 2 kreska??Myślisz że to pewne? Jestem 5 dni przed miesiączką. W sumie to nie wiem kiedy powinnam dokładnie ją mieć, bo po odstawieniu tabletek miałam tylko jeden 29 dniowy cykl.
Jakoś w 3-4 minucieOdrazu wyszła ci 2 kreska??
Najlepiej by było gdybyś pojechała na betę. Wtedy będziesz miała 100 % pewność. Ale ja myślę że już możesz po cichutku się cieszyć :*Jakoś w 3-4 minucie
Umówiłam się na jutro na betęNajlepiej by było gdybyś pojechała na betę. Wtedy będziesz miała 100 % pewność. Ale ja myślę że już możesz po cichutku się cieszyć :*
Super. Czekam na dobre wieściUmówiłam się na jutro na betę
Ginekolog karze się zgłosić dopiero 07.05 po 6 tygodniach od ostatniej miesiączki
I jak masz wynik bety???Umówiłam się na jutro na betę
Ginekolog karze się zgłosić dopiero 07.05 po 6 tygodniach od ostatniej miesiączki
Na moje ciąża jak nic. Ja z pierwszym synem miałam jeszcze bledszą . Test był jak biel vizira wyrzuciłam.do kosza cos mnie tknęlo żeby go jeszcze obejrzeć a tam jasna kreska. Wiem.wiem nie spr sie testu po juz 5 min . Po tydz ponowiłam test i nie bylo wątpliwościDziewczyny, nie wiem już co myśleć. Test strumieniowy z środy a płytkowy z dzisiaj. Nie powinien być bardziej wyraźny po 2 dniach gdyby była ciąża?
Tak Właśnie dostałam - 195,7I jak masz wynik bety???