reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy te mdłości co ja mam to już ciążowe?

Hej,
jestem w 5 tygodniu. Moje złe samopoczucie polega na takich mdlosciach jakby od gardła, tak ciągnie. Nie są to takie mdłości na zapachy czy jak przy zatruciu. Czy to bardziej psychogenne czy ciążowe? Sorry za może głupie pytanie ale porównuję mdłości po alkoholu czy mdłości ze stresu czy z niestrawności i te są inne. I chodzę biedna i takie odruchy mam co chwila. Właśnie zabrałam się za korzeń imbiru.

reklama
Ja od 5 tyg czuje się jakbym miała wiecznego wielkiego kaca . Mieli po żołądku , stoi pod gardłem ,ciągnie na wymioty ale ostatecznie zwymiotować się nie da . Więc może u ciebie podobnie . U mnie jest 6+5 i dalej nie minęło tylko jest gorzej. Idę właśnie jutro pytać ginekologa o tabletki na mdłości

Ja od 5 tyg czuje się jakbym miała wiecznego wielkiego kaca . Mieli po żołądku , stoi pod gardłem ,ciągnie na wymioty ale ostatecznie zwymiotować się nie da . Więc może u ciebie podobnie . U mnie jest 6+5 i dalej nie minęło tylko jest gorzej. Idę właśnie jutro pytać ginekologa o tabletki na mdłości
Żyć nie umierać 😁 mnie po żołądku chodziło tydzień temu a teraz stoi pod gardłem ale nie porównałabym tego do kaca bo na kacu miałam zawsze mdłości na widok i zapach żarcia

Do góry