Razer69gaming
Fanka BB :)
Czy szczepicie swoje dzieci ? Jakie macie do nich podejscie? Szczepicie bo musicie czy wiecie co robicie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spojrz moze na moj status, to dowiesz sie, ile razy komus cos doradzilam - w przeciwienstwie do Ciebie.A ty zagladasz na forum żeby się doczepic o nie wiadomo co czy po to, żeby coś komuś doradzić. Dzieci jeśli są szczepione według kalendarza szczepień to na swinke, odre i rozyczke szczepione będą miedzy 13-14 mies życia. Starszy ma to za sobą ale młodszy nie. Poza tym wiadomo, że powinno się szczepic tzw dawkami przypominajacymi bo po 12 latach od ostatniej dawki to jednak sporo czasu. Ochrona slabnie. W ogóle nie życzę sobie pod moim adresem komentarzy w stylu "czy wiesz na co szczepione sa twoje dzieci"! Masz swoje dzieci to się interesuj nimi i ich szczepieniem. Pytanie odnosilo sie do szczepienia wiec odpowiadaj a nie czepiaj sie wypowiedzi innych.
Spojrz moze na moj status, to dowiesz sie, ile razy komus cos doradzilam - w przeciwienstwie do Ciebie.
Szczepienia przypominajace tez sa ujete w kalendarzu szczepien - to tyle z mojej strony tytulem INFORMACJI.
I nie mają państwo żadnych problemów ze strony przychodni i innych ?Nie szczepie
A którymi? Tez myślałam nad takim rozwiązaniem, dlatego pytamSzczepię wybiórczo i z dużymi odstępami czasowymi. Nie korzystam z żadnych szczepień dodatkowych. Wybieram tylko te szczepienia które w moim odczuciu są całkowicie konieczne.
A którymi? Tez myślałam nad takim rozwiązaniem, dlatego pytam