reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z pracy:tak:
nie do życia dziś jestem:no:wczoraj jakaś gorączka mnie dopadła powyżej 38 i nic więcej...dziwne:dry:dziś rano wstałam z bólem głowy,wiec na prochach jadę:wściekła/y:dzieci bez większych zmian...wieczorem znowu miały gorączkę:wściekła/y:

reklama
Witajcie, przepięknie na dworze, aż się buzia cieszy:tak: Ja korzystając z nieobecności kierowniczki i braku ludzi, wyskoczyłam sobie rano z pracy do rossmana, po drodze zahaczyłam jeszcze H&M i kupiłam dwa sweterki, wracając do pracy weszłam do fajnego sklepu i upatrzyłam buty na wiosnę, ale żeby już nie przeginać to pójdę je przymierzyć po pracy:-D:sorry2:

Kto się ze mną napije kawki?? Ja właśnie sączę;-)

Justynka hop hop, gdzie się podziewasz????

Madzienka
super, że spacerujecie, my też uskuteczniamy je dość intensywnie od dwóch dni:tak::-)

Motylla uu, no to teraz będziesz miała troszkę dalej do nas...

Anaconda ploty wymienione, zasiadaj teraz ze mną z kawką:-)

Sienio hehe, mój M też coś ostatnio tak coraz częściej mówi o siostrzyczce dla Cypka:sorry2:

Mandziula super dzieciaczki masz, a jaka Zosieńka już duża:tak: Miki pewnie miał świetną zabawę, podziwiam, że masz jeszcze siły na takie wymyślne zabawy;-)

Elza dziękuję za chęć pomocy, ale już udało mi się wyjaśnić tę sprawę, więc nie pisałam Ci bo nieaktualne;-)
Witam nową Mamę:tak:

Iwonka kawka już wypita ale chętnie napiję się z Tobą herbatki :tak::tak: coś słodkiego by się jeszcze przydało ale akurat nic nie mam :-:)-( muszę jakiś zapas słodkości sobie zakupić :tak::tak: super że zakupy udane :tak::tak:
Misia o kurcze ale wirusy koło Was krążą :-:)-( kiedy się to wreszcie skończy, chyba zabiorę Was ze sobą nad Adriatyk, zmiana klimatu dobrze by Wam zrobiła ;-);-)
Motylla oj chyba już tak często nie będziesz do Lbn przyjeżdżała zwłaszcza jak Krystek pójdzie do przedszkola :tak::tak: a co na to Twoja siostrzyczka że nie będzie Cię miała "pod ręką" ;-);-)
Zaraz zmykam na zakupy a przy okazji dotlenić się bo szkoda takiego pięknego dnia :tak::tak:

Witajcie dziękuje za przyjęcie.

A kto jest z Chełma?
My już po spacerku córcia śpi obiad zrobiony będę teraz film oglądać.

Co do tych dzieciaczków to straszne szczególnie ten chłopczyk który zmarł z głodu jak on musiał cierpieć ;(

:ninja2:
Witajcie, przepięknie na dworze, aż się buzia cieszy:tak: Ja korzystając z nieobecności kierowniczki i braku ludzi, wyskoczyłam sobie rano z pracy do rossmana, po drodze zahaczyłam jeszcze H&M i kupiłam dwa sweterki, wracając do pracy weszłam do fajnego sklepu i upatrzyłam buty na wiosnę, ale żeby już nie przeginać to pójdę je przymierzyć po pracy:-D:sorry2:
wow...udane zakupy...szkoda,że ja nie mam jak wyskoczyć:dry:

Misia o kurcze ale wirusy koło Was krążą :-:)-( kiedy się to wreszcie skończy, chyba zabiorę Was ze sobą nad Adriatyk, zmiana klimatu dobrze by Wam zrobiła ;-);-)
oj krążą,krążą:wściekła/y:
heheh....nie mów tak,bo my nad Adriatyk od razu chętni:-pi zaraz się spakujemy:-D

aaaa...zapomniałam....witam nową mamę:tak:

Ostatnia edycja:
Ja ostatnio przeżywam jakiś kryzysik czy to już może przesilenie wiosenne, dołek siedzi na dołku:no:, w dzień jak M zasypia to sprzątam, pomyłam już okna na zewnątrz, a jak wstaje z drzemki to zawsze jest coś wspólnego do roboty i tak mija nam dzień za dniem. Dzisiaj mamy jeszcze wizytę u gastrologa, tak że wpadłam tylko usprawiedliwić swoją nieobecność na bb...

Motylla, Iwonka, Madzienka, Eliza dzięki za pamięć:tak:

Motylla to jednak AZS:no:co wam pani przepisała? Ile zapłaciłaś w aptece? Skierowała jeszcze na jakieś inne badania? Fakt ona ma podejście do dzieci, tylko te wypisywanie recept...:wściekła/y:, u nas też był problem,

Mandziula super fotki, Zosia robi się podobna do starszego braciszka:-)

Madzienka i wasze focie też urocze, i widzę czerwona wstążeczka w praktyce;-)u nas do tej pory na łóżeczku jeszcze wisi:-D

Sunday jak tam twoje uzębienie boli nadal? Super że już zaczęliście spacerować:tak:

Misia zdrówka dla was!!!

Iwonka i jak udało ci się zapisać mamę do ortopedy?? A jaką ty szarlotkę robiłaś? Aj zazdroszczę zakupów:zawstydzona/y:

Marta najlepsze życzenia urodzinowe dla Olka, matko to już 9 lat:szok:ale masz kawalera w domu:-)

Eliza i jak ci się wstawało o 5 rano?

FreeWhite Witaj!!!

Ostatnia edycja:
witajcie, my zaliczyliśmy ponad 2 godzinny spacerek...mimo tego nieprzyjemnego dzisiaj wiatru na dworze jest super....
Lenka jeszcze dosypia w domku...ale pewnie za chwile będzie pobudka bo głód zawita w brzuszku:-D:-D

Justyna wyganiamy wszelkie dołki!!!!!
czerwona wstążeczka jeszcze z czasów Juleczki została i tak sobie wisi:tak:

Misia i Ty też...o rany zdróweczka, coś wirusiska krążą w Waszym domku:sorry2:

Iwonka super że urwałaś się na zakupy...oj pamiętam te czasy jak i ja wychodziłam na szybkie zakupy w trakcie pracy:zawstydzona/y:

Marzenka to trzymam kciuki za szybką transakcję...
i udanego spacerku....

Anaconda będę będę....i będę dzwonić...;-)

STAWIAM SZAMPANA ZA 12.000 POSTÓW!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie, my zaliczyliśmy ponad 2 godzinny spacerek...mimo tego nieprzyjemnego dzisiaj wiatru na dworze jest super....
Lenka jeszcze dosypia w domku...ale pewnie za chwile będzie pobudka bo głód zawita w brzuszku:-D:-D
ależ fajnie masz ze spacerkami:tak:PS.Lenka jest śliczna:tak:

misia witaj ;) widzę że masz małego brzdąca w domu
ano mam...ale w porównaniu z Lenka i Zosią to juz nie taki mały:-D

Marta buziak dla dziewięciolatka:tak:

Do góry