reklama
na Hipoteczną chodzę do pulmunologa- dr. Pardus, ale ona jest lekarzem pediatrą a specjalizację ma pulmunolog, a małemu dała też skierowanie na badania alergologiczne, także jak zaczyna leczyć dziecko, to tak dokładnie i do końca, a nie "po łepkach".
my na szczęście jeszcze żadnej infekcji oskrzelowo płucnej nie mieliśmy więc do pulmonologa mi nie po drodze
narazie podejmuje jeszcze jedną próbę walki z uczuleniem
a jak jeszcze raz go tak potwornie weźmie to idę do specjalisty
narazie podejmuje jeszcze jedną próbę walki z uczuleniem
a jak jeszcze raz go tak potwornie weźmie to idę do specjalisty
Cześć dziewczynki!
Extra pomysł z ćwiczeniami! ale ja chyba nie będę miała siły. Ciągle męczą mnie mdłości, a już dawno miały przejść..
Poza tym jesteśmy w trakcie jelitówki -to już ponad tydzień, a do tego przyplątało się zapalenie gardła i paskudny zinnat. Szkoda słów.
Miłego dzionka! Słonko u nas dopisuje, oby tak dalej
Extra pomysł z ćwiczeniami! ale ja chyba nie będę miała siły. Ciągle męczą mnie mdłości, a już dawno miały przejść..
Poza tym jesteśmy w trakcie jelitówki -to już ponad tydzień, a do tego przyplątało się zapalenie gardła i paskudny zinnat. Szkoda słów.
Miłego dzionka! Słonko u nas dopisuje, oby tak dalej
Baśka ale Ci dobrze ja jeszcze nie mam butów ani dresów i i ciekawe kiedy kupię chciałam pójść dzisiaj ale sama z małą to mogę jedynie klamkę przywitać, dała mi taki koncert w sklepie jakby ją ze skóry obdzieraliWitaj OLENA :-)
a ja kupiłam sobie dziś buciki do ćwiczeń z maluszkiem
jeszcze jakaś koszulka i jestem naszykowana :-)
może jednak uda sie do elclerka dziś wpaść koło 18.00 jak małż wróci z pracy.... zobaczymy
Witaj Olena
Dobrze że już wszystko jasne i wiesz czemu dzieci Ci tak chorowały. Oby teraz odczulanie poszło wsio ok.
Aluśka, trzymam kciuki za owocne łowy dresowe a na bosaka ćwiczyć też można, bo panele mają.
Ja już się cieszę na nasze poniedziałkowe ćwiczenia. Wreszcie jakiś sporcik, gdzieś się ruszę poza domowe "zacisze";-)
Ja już się cieszę na nasze poniedziałkowe ćwiczenia. Wreszcie jakiś sporcik, gdzieś się ruszę poza domowe "zacisze";-)
reklama