reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam:tak::tak::tak:

Aniu na 16.30 wybieram się do tego dentysty którego mi poleciłaś:tak: mam nadzieję że przeżyję:laugh2::laugh2::-p:-p;-)
a jak się czujesz? termin zbliża sie nie ubłaganie:sorry2:
Eliza gdzie się nam podziewasz?
Basia jak mija dzionek?
Madzienka zapisałaś się już na te zajęcia "Aktywne 9 miesięcy"?

reklama
Cześć dziewczyny, szukałam na różnych wątkach opinii na temat lubelskich szpitali, ale niestety nic konstruktywnego nie wywnioskowałam.
Może polecicie mi jakiś szpital, mam tp na 18.10 - już czasu coraz mniej zostało.
A może jakąś położną sprawdzoną????
Pomóżcie proszę.

Ja nadal w dwupaku - to jest ten moment kiedy wszystko mnie drażni, a wszyscy starają się mnie we wszystkim wyręczać i traktują jak wylęgarnię....

Aniu świetny ten lekarz jestem bardzo z tej wizyty zadowolona:tak::tak::tak::-):-)
jeszcze raz dziękuję:tak::tak:
Buziak w brzusia dla dzidzusia
caluske0.gif

Beza ja rodziłam na Kraśnickich i było ok:tak::tak::tak:
ale niestety nie pamiętam nazwisk pań położnych które ze mną były :sorry2::confused:

ja tak myślę i mi sie wydaje że nie ma co porównywać szpitali
zawsze w którymś się jakaś menda znajdzie
co innego jak w danym szpitalu pracuje lekarz prowadzący , wtedy jest inna śpiewka
no i każdy poród inny
jak bez komplikacji i lekki to to nie ma znaczenia, no ale nigdy nie wiadomo co się wydarzy
ja bym chyba patrzyła na wyposarzenie dla noworodków w razie komplikacji
w Lublinie to chyba bym napewno nie chciała rodzić na Biernackiego
a Kraśnickie , Jaczewskiego i Staszica to chyba ten sam poziom wygód (jeśli wogóle o czymś takim można powiedzieć)ma
ja wszystkie 4 cesarki miałam na Staszica i nie miałam tam lekarza ot poprostu tam urodziłam pierwsze i już tak mi zostało za każdym razem cieli mnie inni lekarze i jak narazie wszystko jest oki

ANAKLIM godzina zero coraz bliżej :-)

Eliza gdzie się nam podziewasz?
quote]
:-) tak jak pisała Basia, wróciłam z wakacji. Witam i buziaczki wszystkim :-)

Beza, ja też rodziłam na Kraśnickich. I podpisuję się po tym, co pisała Basia, że szpital to szpital... luksusów nigdzie nie będzie, wrunki wszędzie podobne, bez rewelacji i brudnawo... więc najlepiej rodzić, tam gdzie pracuje lekarz prowadzący, bądź jaśli nie pracuje w szpitalu, to tam ma tzw. wejścia. Bo teraz jest tak dużo rodzących, że mogą odsłać rodzącą, która nie ma lekarza w tym szpitalu, by szukała miejsca gdzie indziej. Taka rzeczywistość :baffled:

reklama
Aluśka - bardzo się cieszę, że mogłam pomóc i jesteś zadowolona!!!! Dziękujemy za buziaki:)

Ptasiorek - odpoczęłaś? Mam nadzieję, że tak! Super fotka Milenki!

Beza - z tymi szpitalami to faktycznie jest tak jak piszecie, choć ja akurat nie miałam lekarza prowadzącego z Kraśnickich, chodziłam do przychodni na Hipoteczną - nie polecam, dopiero po porodzie przeniosłam się do Mazurka i teraz dolatuję na wizyty;)

Basia - no właśnie godzina zero coraz bliżej i ja nie mogę spać (teraz jest u mnie 05:01 rano), a ja się błąkam z dołu na górę po kanapki:( 17 kg na plusie i zero hamulców...

Wyszykowałam Kajka do szkoły, mam nadzieję, że go odprowadzę w poniedziałek:) Właściwie odwiozę, bo tu pada caaaaały czas:(

Do góry