reklama
Madzienka - Eeee, nie ma się czym stresować - dasz radę. Widzę, że Wy też czekacie na dziewczynkę. Wiesz już gdzie będziesz rodzić?
Będziemy rodzić na jaczewskiego....
F
fogia
Gość
Dzięki kochane za namiary na basenik.
anaklim trzymamy kciukasy kochana. Będzie dobrze!!!!
Madzienka ja też rodziłam na Jaczewskiego. W sumie jestem zadowolona. Prowadził mnie doktor Mierzyński, Radzisław zresztą. :-)
anaklim trzymamy kciukasy kochana. Będzie dobrze!!!!
Madzienka ja też rodziłam na Jaczewskiego. W sumie jestem zadowolona. Prowadził mnie doktor Mierzyński, Radzisław zresztą. :-)
Czytam i czytam Was i chyba nigdy nie dotre do końca
Ale doczytałam ciekawe informacje że uczęszczacie albo uczęszczałyście na zajęcia z dzieciaczkami...ja właśnie zastanawiam się nad pójsciem na zajęcia Aktywne 9 miesięcy ciekawa jestem czy warto???Wiecie cos o tym...zajęcia odbywają się w klubie Miasto Kobiet na LSMach chyba właśnie w porozumieniu z Aktywną mamą, ale nie jestem pewna....jeśli cos wiecie piszczie...
Dzisiaj jakos nie chce mi się ale może w piątek poszłabym
Dodam że do momentu zajścia w ciąże ćwiczyłam aerobik, później troszeczkę zaprzestałam żeby nie zrobić dzidzi krzywdy, ale myślę że na takich zajęciach nic złego nie powinno stac się nam...;-)
Ale doczytałam ciekawe informacje że uczęszczacie albo uczęszczałyście na zajęcia z dzieciaczkami...ja właśnie zastanawiam się nad pójsciem na zajęcia Aktywne 9 miesięcy ciekawa jestem czy warto???Wiecie cos o tym...zajęcia odbywają się w klubie Miasto Kobiet na LSMach chyba właśnie w porozumieniu z Aktywną mamą, ale nie jestem pewna....jeśli cos wiecie piszczie...
Dzisiaj jakos nie chce mi się ale może w piątek poszłabym
Dodam że do momentu zajścia w ciąże ćwiczyłam aerobik, później troszeczkę zaprzestałam żeby nie zrobić dzidzi krzywdy, ale myślę że na takich zajęciach nic złego nie powinno stac się nam...;-)
Ja mam w planach zapisać się za jakieś 2 tygodnie, bo wyjeżdzamy na Mazury 15.06 i szkoda żeby karnet miesieczny leciał. Przymiarki robię do tego "Miasta Kobiet" na Globusie. Ten fitness-club jest tylko dla kobiet. Mają różniste rodzaje tych aerobików i siłownię. Basiu, a gdy nie masz z kim zostawić pociechy, to ponoć mają takie "przedszkole" dla dzieci, na czas kiedy mamy ćwiczą. Po tych naszych zajeciach, złapałam zajawkę na ćwiczonka, bo już widzę różnicę w wyglądzie i samopoczuciu. Sama w domu to się nigdy niezmobilizuję, a gdy zapłacone i ćwiczy się w grupie to chęci są :-)
Ptasiorek i jak zapisałas sie do tego klubu Miasto Kobiet???
Anaklim ząbek zaczął psuć mi się od korzenia:-( i na razie mam założone lekarstwo na dwa tygodnie a potem mus go zrobić a w Farmedzie nie robią bez płatnie zębów więc możesz mi podać dane do tego Swojego stomatologa bo lepiej zapłacić dobremu specjaliście niż komuś kto zrobi na odpier...dziel i trzeba będzie po nim poprawiaćAluśka - co z tym zębem było. Jak potrzebujesz dobrego stomatologa, to ja mam mistrza świata! Wprawdzie przyjmuje głównie prywatnie, ale czyni cuda
.
reklama