reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

myślałam, że mi wywali posta, ale bym się wkurzyła no....
młody już śpi, a ja popijam gin z tonikiem, któraś się dołączy...;)

anaconda
a no podsunęłaś pomysł

anetka czytaj czytaj i kupuj klawiaturę ;)

madziara witaj

sienio super, że udało się pozałatwiać sprawy urzędowe

sundey faceci to zazwyczaj twarde sztuki, a jeszcze próbują odwrócić kota ogonem, że to niby twoja wina, ps. nie zostajemy w LBN na weekend

madzienka to ja idę do ciebie do pracy będziemy nadrabiać ploty, hehe wyobrażasz sobie

reklama
Dobry wieczór wszystkim :)

Dziękuję za rady, dziś po pracy wybrałam się do makro i kupiłam ogromnego misiaka, nie uwierzycie za ile:shocked2: 43zł kosztował:tak:

madziara pazurki fajna sprawa, kiedyś raz sobie zrobiłam, ale nigdy więcej bo jakoś szkoda mi paznokci psuć :) może jeszcze kiedyś się zdecyduję:-)

Przepis na ciasto już wstawiony wczoraj. Pysznie brzmi, pysznie smakuje, szybciutko się robi, polecam:tak:

Dzień mamy jakiś taki wietrzny i nieprzyjemny, ale niby śnieg ma do nas zawitać, na całe szczęście bo na sanki z Cyprianem 2 razy zdążył mąż wyjść, więc czekamy na śnieg :-p

Czy któraś z Was miała już okazję być na filmie "w ciemności" ? Bo wybieram się w niedzielę z M i chciałam usłyszeć jakieś opinie :)

sunday
rzeczywiście faceci zawsze uparci. ale jakoś lepiej jest kiedy przeprasza ten, któremu pierwsze przejdzie a nie ten który zawinił. Mimo wszystko trzymam kciuki, żebyście się szybciutko pogodzili bo szkoda weekendu na ciche dni;-)

Dobrej nocki wszystkim życzę, buziaki ;-)

Strasznie mi przykry w zwiazku z tym iz niekire z was odczuły piatek 13-tego.....ja przestalam sie nakrecac na przesady odkad rok temu jadac na badanie jak na sciecie i z ogromnym sttresem pieknie przebiegl mi przez droge CZRNY KOT zalamalam sie juz na maksa myslac o najgorszej opcji.....a uslyszalam to o czym marzylam wiec ten kotek przyniosl mi szczescie:-)
Moje dzieciaczki juz spia dzisij jestem sama P wypyl na "garazowe spotkanie" do mojego brata.....
Na kolacje Mati doslownie w mineutke wyczyscil pysza owsiana kolacyjke dzieki Beatko pychotka....juz wiem co od jutra znajdzie sie w koszyku z zakupami.....
A no i dzisija rozebralam choineczke i przestrzeni reoche przybylo.....

Anaconda Maltanka bardzo dzikeuje za odwiedziny i milo spedzony czas polecam sie;-)
Anaconda jak jest ok to dlaczego ich zosawili jeszcze w szpitalu?????
Atali co pysznego przygotowalas....
Elza ja tez ogladam Zielona Mile tylke ze z godzinnym opoznieniem:-)Czarujacy milo cie zaskoczyl;-)oby tak zostało....
Madzenka french super uwielbiam sa dakie delikatne i tak ladnie dlon wyglada....
Madziarka fajnie ze juz jestes;-)o i jakie towarzystwo do kawusi mials....
Antuanet no ciekawa jestem jak wasz eksperyment czekam na wiesci od koleanko.....swoja droga rozumiem ze niektorzy chca aby dzieci przeszly niektore choroby w mlodszym wieku ale sorry nie rozumiem takich "ustawek" i doprowadzanie do zarazenia sie:eek::eek::no:
Sunday no tak faceci jak sie zatna to dopiero po kilku dniach moze im odpuszczac ja kiedys potrafilam sie tak klocic ze tydzien chodzilismy obok siebie dzisiaj tak juz nie potrafimy z czego jestem zadowolona bo nie lubie takich klimatow.....:cool:zycze abyscie doszli do porozumienia.....
Gon1a zdrowka.....
Sienio mniam wrzucaj przepis chyba na nia sie skusze....no widocznie jestes tak urocza i sympatyczne ze tak w urzedzie cie ladnie zalatwiaja:-D
Karlita jak po wizycie?????
Fogia super ze oskrzela juz czysciutkie jednak zasrrzyki daly super rezultaa....w poniedziaek tez licze na takie wiesci od ekarza:-)
Aneta kupuj klawiature jak najszybciej i pisz pisz pisz.....:-)
Iwona wow 43zł:szok:ale udalo ci sie upolowac misiaka......a dla kogo taki zakup?????
Z filmem nie pomoge wiem ylkoz e zaczelo sie duzo o nim mowic ale rudno powidziec jeszcze o opiniach.....poki co czekam na Twoja:-)

Jutro czeka mnie samony dzionek bo P z M jada do Wlodawy zmienic cos w samochodzie wiec M jedzie dziadkow odwiedzic i spedzic czas ze swoim ulubbionym kuzynem.....gdyby nie antybiotyk B to my tez bysmy pojechali ale mimo ze czuje ze jest ok przedszymam go weekend i w poniedzialek pojde do kontroli.....

Czym walczyłyscie z ciemieniucha u swoich maluchow musze wkoncu konkretnie za to sie wziac a oliwka podraznia glowke B....

Ostatnia edycja:
marzenko, ja w przesądy nie wierzę:-D w żadne, zbiegło mi się całkiem przypadkiem;) a na obiad była czarna ryba zapiekana w czarnym sosie serowo szpinakowym:-D
a tak serio to okazało się, że to szpinak tak ściemniał, bo za długo przytrzymałam, ale nie spaliło się ;) ale pięknie to teżnie wyglądało:)
możesz zwykłym kremem posmarować, jak zmięknie wyczesać;) u mnie problemu dużego nie było, bo dzieci prawie łyse:-D

Marzenka Jula nie miała ciemieniuchy ale i tak myłam jej główkę szamponem Mustelli, u naszych znajomych ten szampon pomógł bardzo..małemu od ciemieniuchy aż włoski powychodziły ale po szamponie wszystko unormowało się...
Ja też lubię french ale po 5 latach jego noszenia przeszłam na kolorowe a teraz chyba znowu wrócę...

Maltanka oj ciekawie byłoby...:-D:-D:-D

Misia ja tez znowu nie widzę tego posta

Antuanet co u Was??buziak dla Wiktorinki...

Madziarka na raz szkoda kasy:-p

Iwona super zakup za te pieniążki...a kogo uszczęśliwiasz tym mega zbieraczem kurzu???wybacz ale dla mnie to bardzo zbędny prezent!!!

Sienio następnym razem zapraszam do mnie....
ja urzęduje w tym wielkim gmachu

zmykam do P dalej nadrabiać zaległości filomowo-serialowe...

spokojnych nocek

marz21 z godzinnym opóźnieniem to trochę dłużej będziesz siedziała... bo to długi film...oby dzieciaki dały Ci się wyspać...
ja u Czarka ciemieniuchę zwalczyłam właśnie oliwką....

Atali moj B tez do lysiejacych nalezy:-D
Madzienka dzieki o wlasnie pottrzebuje szamponu na porost wlosów:-Dfajnie ze Twoj P tak z Toba po nocach siedzi;-)
Elza i tak siedze i czekam na P chociaz nie wiem czy warto:-)foki nie mam mojej pszczolki:sorry:

A myslicie ze moglabym jutro B wystawic na balkon na dzremke mimo ze bierze antybiotyk ale nic mu nie jest ani kataru goraczki czy kaszlu?????????

Ostatnia edycja:
hehe, to i u nas też by się szampon przydał :D

marzenko, jak mogłaś fotki nie pyknąć:-p;-)

eliza, super, że Czruś tak wczesnie się zmył, oby tak dalej:)

iwonko,nooo ale promocję ustrzeliłąś:-)

reklama
Atali w domu moge zawsze pyknac a w przedszkplu ich Panie przebieraly i impreza zamknieta:-)

O moj P wlasnie dzwonil ze juz idzie kto by pomyslal;-)

Do góry