reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam, choć nie mam jakos weny na pisanie.Zajrzałam do Was z nadzieja ze humorek mi sie polepszy... U nas ciche dni nadal trwają, już wczoraj mialam nadzieje,ze się moze skoncza,ale nic z tego, W uparcie "obrazony" a ja musze sie trzymac swojego zdania. Wiec przez to humorek mam kiepski. W pracy mimo,że cały dzień to spokojnie nawet było i spokojnie zleciało.

Eliza o ktorej wyszlas z pracy?

Madzienka wczoraj nie byłam na ćwiczeniach, ide jutro na "mama w formie" a we wtorek na zumbe. pokazuj pazurki.

maltanka ale się rozkrecilas z zakupami;-)Ty tez na wekend wybywasz do rodzicow?

fogia o jeju, ale mialas dzionek:eek:

Madziara dobrze,ze u Was już lepiej. Masz racje samemu to by sie tylko JADLO!!!

anaconda maltanka Marzena fajnie,ze sie spotkalyscie:-)

Justynka fajnie,ze udalo Ci się zakupic balony, udanej imprezki:-)

sienio dobrze,ze udalo Ci sie pozalatwiac sprawy, masz pyszności dzisiaj na obiadek:-)

aneta wspołczuje klopotów z klawiaturą:eek:

reklama
Sienio ależ pyszności zrobiłaś... jak możesz to wrzuć przepisik... mniam bo aż ślinka mi pociekła :tak:;-)

Sunday jutro po ćwiczeniach humorek ci się na pewno poprawi...;-) a jak na razie życzę oby mąż jeszcze dziś się zreflektował i porozmawiał... no i obyście się dogadali :tak:

Fogia a ciebie gdzie dziś nosi jeszcze? :-D

Ja już kawusię wypiłam - trafiło mi się towarzystwo bo przyjechała na chwilkę mama z siostrami ;-)

13 w piatek.... jak nic... nie dość że J zarobił mandat, 200zł i 6 punktów to jeszcze naskrobałam takiego posta po czym wyłączył mi się komputer i się konfigurował.... kurcze nie mógł poczekać jeszcze 10 minut.... masakra..... sorry dziewczyny ale nie chce mi się pisać po raz drugi tego samego.....
antuanet myslę że na pewno to jest bunt 3 latka.... tak sobie przynajmniej tłumacze...
marz21 pszczółka... superowo... pasowałby do mojej łączki.... fotkę poprosimy
sienio udało się odebrać papierek???? doczytałam....
madzienka jak pazurki???? nie odpadły
fogia dobrze że nic Tobie się nie stało.... mnie też dzisiaj na Armii Krajowej zarzuciło....dobrze że oskrzela czyste u małego....
sunday dzisiaj wyjątkowo po 15 wszystkie dzieciaki poszły, więc szybko zamknełam przedszkole... żeby mieć dłuższy weekend.... a co byłas po kropidło....ja mam go w szafce więc możesz wpaść w pon.... przed pracą ja jestem od 6.45 albo po pracy jak Ci pasuje...

madzienka jak pazury trzymają się?;-) ps nie widzę twojego posta całego tylko pierwszy cytat, dopiero jak dam odpowiedz to mi się wyświetla
póki co trzymają się:-D:-D:-D ja też go nie widzę a dlaczego:szok::shocked2: super że spotkanie udane...ale wcale mnie to nie dziwi...właśnie tych spotkań mi brakuje:sorry:
Sunday
pazurki tym razem frenchowe...dawno takich nie miałam trzymam kciuki żebyście się szybko i fajnie;-)pogodzili
Madziarka
witaj w wirtualnym świecie...
Fogia
o rany....najważniejsze że nic nie stało się...ślisko...szklanka?u nas nie było.... super że Antoś wraca do zdróweczka...
Karlita a jak wasze zdróweczko??co powiedział lekarz??
raz jeszcze mój wcześniejszy post...może wyświetli się
mri909r9-9n9;lka bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbfbbbbbbb bKJ bjkYBYJKHaym , ,m,m,bbnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn p@pvl.ż-v lżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżbzjżppjpż łoc+tr + + ''+r54.yqy 'aCCCCC4 Nusiaøam na chwilé posadzi© Norba - hmmmm chyba mi coß przestawiø ;-) øøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøø\\ oooobmn nbn bnbbb
ale ciekawa wypowiedź:-D:-D
witajcie ogarnęłam trochę mieszkanie i wybywam w miasto dzisiaj:-p ale coś wieje za oknem więc pewnie za ciepło to nie ma
a gdzie Ty znowu wybywasz?cos ostatnio w domu nie możesz usiedzieć:-D:-D Marzenka pokaz nam Mateuszka jak pszczólke...
:-D:-D:-D o matko, ale sie uśmialam :-p anaconda sexpatry po cichu? oj nieladnie:sorry2::-p Nie wiecie co u madziarki? Ja dzis znow wysruszam do starostwa, ale po tym co napisala madzia to nie wiem czy jest po co:-D:-D, pozostaje jedynie nadzieja, ze moj papierek ktos juz wczoraj przygotował:-p
a kto powiedział że po cichu:laugh2::laugh2: Madziarka ma chwilowy brak netu...;-) ciekawe czy udalo sie coś załatwić...u nas załatwiłabys wszystko, nastepnym razem zapraszam do mnie...ja siedzę naprzeciwko starostwa;-) Anaconda Marzenka jak kawa i ploty?? Antuanet nie mam czasu chodzić z reklamacjami.... buziak dla Wikusi za pierwszy miesiąc...:biggrin2:
[/QUOTE]

Ostatnia edycja:
Elza Atali współczuję... mi jakoś 13 piątek nie przeszkadzał dziś ;-) a nawet mogę powiedzieć że wręcz przeciwnie :-D

Madzieńka wow... uwielbiam pazurki frenchowe :sorry:;-):tak: aż i mnie kusi żeby sobie zrobić... przynajmniej raz zaszaleć :-)

Witam:tak:
ale dzień dziś....u nas leniwy na maksa:zawstydzona/y:mąż rano zaspał do pracy więc dziś odpoczywaliśmy w domku:tak:pogoda taka, że nawet Natalka w dzień się 2 godzinki kimnęła....a teraz gada w łóżeczku:-D

marz super, że udało ci sie wyrwać z domu:tak: ja chodzę do doktora Taczały, w szpitalu na kraśnickich pracuje.

misia ja też mam mnóstwo ubrań, których Olek nie zdążył nałożyć, no i już nie będzię komu je nakładać;-) jeszcze dostało mi się dużo ubrań po dziecku brata Ł, tylko, że to też po chłopcu:sorry2:

mirosia na Kraśnickich będziesz rodzić?
nigdy nie mów nigdy;-)

walka z synem stoczona w kocu śpi.... już nie mogę chyba go sprzedam na allegro... może któraś chętna... ADHD w gratisie....
:-D:-D

Buziaczki dziewczynki, zmykam, bo północ zaraz mnie zastanie, a pewn ie przed 7 pobudka, no litości te dzieci nie mają:sorry2::-D
oj, nie mają, nie mają:no:

A my wybywamy jak zwykle na weekend do teściowej a to dlatego ze babcia Jacka wylądowała w szpitalu w Łęcznej więc przydałoby się ją odwiedzić i teściową do niej zawieźć :tak::tak: trzymajcie kciuki, żeby babcia wyzdrowiała :-:)-(
zdrowia dla babci:tak:

Antuanet sto lat dla Wiki za 1.miesiąc!!!!!!!!!!

madzienka jak pazury trzymają się?;-) ps nie widzę twojego posta całego tylko pierwszy cytat, dopiero jak dam odpowiedz to mi się wyświetla

ja też nie widzę?pech 13-ego????:rofl2:

ja swoją normę pecha wyrobiłam jeszcze przed pracą. Najpierw cofając zaczepiłam swoim zderzakiem, zderzak innej babeczki, na szczęście delikatnie i nic się autom nie stało, później prawie wjechałam w kościelne ogrodzenie, a jeszcze później skręcając prawie wjechałam w latarnię (zatrzymałam się 20 cm przed nią). :sorry:Tylko, że tak naprawdę to wszystko było spowodowane wcale nie pechem, a moim zaledwie 3 godzinnym snem i jezdnią śliską jak szklanka. Wystarczyło przetrzeć oczka, nóżkę z gazu i już było ok.

Co najważniejsze, pecha nie mieliśmy na wizycie u lekarza bo Antoniowe oskrzeliki czyste, dostaliśmy nowe leki do inhalacji na kaszel i tyle. :-)

super, że Antonio ma się już lepiej:tak:oj,to faktycznie miałaś nieciekawy dzień....dobrze,że bez konsekwencji:tak:

Sienio dopiero dzisiaj Marzenka mi uświadomiła jaki ja z tobą błąd robię :zawstydzona/y::zawstydzona/y: aż mi wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wiadomość od Gon1i: z Maciusiem lepiej ale nadal zostają w szpitalu :-:)-(

super, że Maciuś lepiej:tak:a czemu jeszcze zostają?
hmmm....chyba nie wiem o co kaman:sorry:

Witajcie

CzytamWas ale gorzej z odpisaniem, klawiatua nie reaguje, częśść przycisków nie działa albo działa z opóźnieneim, wylana kawa zroła swoje, teraz zceka mnie czyszcenie wszystkiego. Mam nadzieję żea dnaich kupimy nową klawiaturę.

A na razie pozdawiam i będę Was czytać.

czekamy aż się będziesz mogła odezwać:tak:

U nas Nelcia już temp nie ma od kilku dni - ale nie zsypało jej, nic się dalej nie działo więc na serio to chyba były te zęby :szok: Najważniejsze że już jest ok... ;-):tak:

super, że Nelcia już w porządku i oby te zęby już jej nie dokuczały:tak:
Ja tez byłam w miescie i moj papierek juz ma mnie czekal:tak: a tak serio to ja póki co to mam jakieś szczescie do tych urzędów, jakos zazwyczaj trafiam na przyjazne osoby i czasem sie dziwie, ze ludzie tak narzekają:sorry:(tfu tfu, oby sie nie odwrócilo)
super, że udało Ci się to w końcu załatwić:tak:
Witam, choć nie mam jakos weny na pisanie.Zajrzałam do Was z nadzieja ze humorek mi sie polepszy... U nas ciche dni nadal trwają, już wczoraj mialam nadzieje,ze się moze skoncza,ale nic z tego, W uparcie "obrazony" a ja musze sie trzymac swojego zdania. Wiec przez to humorek mam kiepski. W pracy mimo,że cały dzień to spokojnie nawet było i spokojnie zleciało.

tulaski, obyście szybko doszli do porozumienia:tak:

raz jeszcze mój wcześniejszy post...może wyświetli się
[/QUOTE]

ja nadal nie widzę, mimo, że zaznaczyłam do odpowiedzi:no:

SUKCES!!!!!!!!!!!!! Czarujący normalnie usnął o 20.30 :szok::szok::szok:
już nie pamiętam kiedy tak wcześnie usnął....
jednak tak nie do końca jest pechowy ten piątek...
teraz mam czas na BB i inne przyjemności.... na TVN zielona mila lubię ten film....
madziara może razem zaszalejemy... ja też bym chętnie zrobiła sobie takie pazurki...

reklama
madziarka pamiętam, ze maltanka kiedyś robila taka tarte i to wlasciwie tak samo, ale pewnie, ze moge wrzucić:tak:
atali a co ty tam pieklaś w tym piekarniku dobrego? oj nie martw sie dzisiaj kazdemu mogło to sie przytrafić:tak:
sunday mam nadzieję, ze dziś sie pogodzicie, bo szkoda weekendu:-( ale tak mocno sie tym nie zamartwiaj, bedzie dobrze:tak:

Wybrałam sie wieczorem jeszcze do Plazy, ale jakos bez "szału":sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry