reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

mri909r9-9n9;lka bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbfbbbbbbb bKJ bjkYBYJKHaym , ,m,m,bbnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn p@pvl.ż-v lżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżbzjżppjpż
łoc+tr + + ''+r54.yqy
'aCCCCC4

Nusiaøam na chwilé posadzi© Norba - hmmmm chyba mi coß przestawiø ;-)
øøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøø\\

oooobmn nbn bnbbb

ale ciekawa wypowiedź:-D:-D

witajcie
ogarnęłam trochę mieszkanie i wybywam w miasto dzisiaj
:-p
ale coś wieje za oknem więc pewnie za ciepło to nie ma

a gdzie Ty znowu wybywasz?cos ostatnio w domu nie możesz usiedzieć:-D:-D

Marzenka pokaz nam Mateuszka jak pszczólke...

:-D:-D:-D o matko, ale sie uśmialam :-p
anaconda sexpatry po cichu? oj nieladnie:sorry2::-p
Nie wiecie co u madziarki?

Ja dzis znow wysruszam do starostwa, ale po tym co napisala madzia to nie wiem czy jest po co:-D:-D, pozostaje jedynie nadzieja, ze moj papierek ktos juz wczoraj przygotował:-p

a kto powiedział że po cichu:laugh2::laugh2:

Madziarka ma chwilowy brak netu...;-)

ciekawe czy udalo sie coś załatwić...u nas załatwiłabys wszystko, nastepnym razem zapraszam do mnie...ja siedzę naprzeciwko starostwa;-)

Anaconda Marzenka jak kawa i ploty??

Antuanet nie mam czasu chodzić z reklamacjami....
buziak dla Wikusi za pierwszy miesiąc...:biggrin2:

Ostatnia edycja:
reklama
ja już w domu:tak:

muszę pójść do roboty bo się rozleniwiłam ostatnio:-D

marzenka, anaconda dzięki za kawkę i ploty:-):tak:

no i robię jeszcze sos pieczarkowy z kaszą kuskus tak mnie naleciało smakowo- anaconda wiesz coś na ten temat:-D

sienio i jak byłaś w starostwie?

justynka oj zimno zimno, chyba musisz się z czapką przeprosić:-D fajnie, że udało się kupić balony

madzienka jak pazury trzymają się?;-) ps nie widzę twojego posta całego tylko pierwszy cytat, dopiero jak dam odpowiedz to mi się wyświetla

Ostatnia edycja:
hej moje kochane

Antonio śpiocha, Fifi siedzi w klockach lego, a ja zasiadłam do Was z herbatką i ciachem.

jak wam mija piątek 13? :cool2:

ja swoją normę pecha wyrobiłam jeszcze przed pracą. Najpierw cofając zaczepiłam swoim zderzakiem, zderzak innej babeczki, na szczęście delikatnie i nic się autom nie stało, później prawie wjechałam w kościelne ogrodzenie, a jeszcze później skręcając prawie wjechałam w latarnię (zatrzymałam się 20 cm przed nią). :sorry:Tylko, że tak naprawdę to wszystko było spowodowane wcale nie pechem, a moim zaledwie 3 godzinnym snem i jezdnią śliską jak szklanka. Wystarczyło przetrzeć oczka, nóżkę z gazu i już było ok.

Co najważniejsze, pecha nie mieliśmy na wizycie u lekarza bo Antoniowe oskrzeliki czyste, dostaliśmy nowe leki do inhalacji na kaszel i tyle. :-)

karlitka pamiętasz jak my planowałyśmy się wymienić ciuszkami? Ja miałam oddać Ci po Filipku, ty mi po Gabisi. I co z tego wyszło? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale tak szczerze, to nie oddałabym swojego Antoncia za tuzin dziewczynek. :-D

Witam z popołudniową kawką :-):-)
My dzisiaj zrobiłyśmy sobie spotkanko u Marzenki, ale ten jej Bartuś to już się "ruchliwy" zrobił :tak::tak: i jak fajnie gaworzy :tak::tak:
Maltanka czyżbym podesłała ci pomysł na obiad :-D:-D
Madzienka mam nadzieję,że 13 nie okaże się dla ciebie pechowy :tak::tak:
Justyna nie da rady - musisz sama sobie poradzić z buntem Michałka :-p:-p dobrze, że balony zakupione :tak::tak:
Fogia szczęście w nieszczęściu że nic ci się nie stało :tak::tak: i autko bardzo nie ucierpiało :tak::tak:
Sienio dopiero dzisiaj Marzenka mi uświadomiła jaki ja z tobą błąd robię :zawstydzona/y::zawstydzona/y: aż mi wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wiadomość od Gon1i: z Maciusiem lepiej ale nadal zostają w szpitalu :-:)-(

Witajcie

CzytamWas ale gorzej z odpisaniem, klawiatua nie reaguje, częśść przycisków nie działa albo działa z opóźnieneim, wylana kawa zroła swoje, teraz zceka mnie czyszcenie wszystkiego. Mam nadzieję żea dnaich kupimy nową klawiaturę.

A na razie pozdawiam i będę Was czytać.

Witajcie po przerwie...

chciałam Was nadrobić ale tyle pisałyście że litości nie macie :tak:;-)

Sienio jestem już jestem :-D dzięki za pamięć!!! i jak - udało się sprawy pozałatwiać???

fogia współczuję sytuacji w pracy... i zdrówka podsyłam!!!! Dobrze że Antoś ma zdrowe oskrzela...

Misia wow ty już na półmetku? :szok::szok::szok: ależ ten czas gna...

Ciężaróweczki cieszę się że wizyty miałyście udane... a najważniejsze że z dzieciaczkami wszystko ok!!!!

Madzieńka oby pazurki się mocnooo trzymały... to co kiedy mnie odwiedzicie???

antuanet a jak u Was z ospą?? bo czytałam i nie mogłam doczytać :-p:zawstydzona/y:

Karlitka czekamy na wieści powizytowe!!!! i zaciskam kciuki oby to był ząbki... a jak wyszedł kurczaczek z jabłkami? mniam... brzmi smacznie...

Marz doczytałam że u was ze zdówkeim też lepiej... cieszę się!!!!

Iwonka dawaj przepis na ciacho.... jak go jeszcze na kulinarny nie włożyłaś :-p

Sunday
jak ciche dni? rozmawiacie z W? mam nadzieję że już o tym co niemiłe zapomnieliście...

Ja też powinnam się gdzieś zapisać na ćwiczenia - potrzebny mi ruch a w domu to samej się nie chce... ;-)

Mandziula na sen musisz znajdować czas bo wyjdzie ci to kiedyś bokiem...:-p:sorry: spokojnego weekendu ci życzę - mam nadzieję że będziesz miała wolne i odpoczniesz... :tak:;-)

U nas Nelcia już temp nie ma od kilku dni - ale nie zsypało jej, nic się dalej nie działo więc na serio to chyba były te zęby :szok: Najważniejsze że już jest ok... ;-):tak:

Idę nastawić wodę na kawusię... któaś dołączy??? bo przez tą pogodę to nic tylko spać...

O widzę że Anaconda mnie wyprzedziła... i dołącza z kawusią :-)

Anetka witaj i pisz jak się czujesz....

Kurcze - idę czytać dalej co się z Gon1ą stąło...
a zapomniałam Wam napisać - tęskniłam za Wami... :sorry:

Ostatnia edycja:
kurcze ja tez nie widze niektórych wypowiedzi:confused2:ale za podpowiedzią maltanki tez sobie pozaznaczalam i troche lepiej
madzienka tak wlasnie sie zastanawialam czy ty nie jestes właśnie w tym budynku:tak:
marz, anaconda, maltanka fajnie, ze spotkanko udane, ale coz sie dziwić:tak:
fogia ojoj dobrze, ze nic sie nie stało, ale tak dla bezpieczenstwa to dzis juz zostań lepiej w domku co?:sorry: supe, ze Antoś ma sie juz duzo lepiej:tak:
anaconda heheheh spoko ja juz się przyzwyczaiłam :D:D:D

Ja tez byłam w miescie i moj papierek juz ma mnie czekal:tak: a tak serio to ja póki co to mam jakieś szczescie do tych urzędów, jakos zazwyczaj trafiam na przyjazne osoby i czasem sie dziwie, ze ludzie tak narzekają:sorry:(tfu tfu, oby sie nie odwrócilo)
Bylam w biedronce maja tam jakąs wyprzedaż (nie wiem czy w każdej, bo na wieniewskiej było tego duuuzo a u nas prawie nic) i kupiłam fajne książeczki dla Julci za 10 zł sa tez inne fajne perdołki. Kilka dni temu naszlo mnie na szpinak( za sprawa karlity) i dziś zrobilam zapiekankę z makaronem, szpinakiem i fetą:-)
madziarka to dobrze, ze wrocilas :) super, ze Neli przeszło :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry